Бъдете здрави с ваучерите на Содексо и Synevo

Здравето е най-ценното, което притежаваме. Когато сме здрави, не се замисляме за него, но когато не се чувстваме добре, всичко друго остава на заден план.
 
Ние, в Содексо, държим на здравето и знаем, че профилактиката е особено важнa. Затова бихме искали да Ви подсетим да не отлагате преглед при специалист, без значение дали е за нещо приятно и разкрасително, или става въпрос за болка, която се обажда от доста време. Всички видове изследвания можете да пуснете при най-новите ни партньори от Synevo. Те са единствената мрежа лаборатории, която има ISO 15189. За пациентите и докторите този стандарт означава най-точните резултати, допълнени от достъп до уникални изследвания в България и в света. Не забравяйте, че можете да използвате Вашите ваучери Подарък и Flexi Pass от Содексо както при тях, така и при всички наши партньори, които предлагат здравни услуги:
 
  • Медицински центрове
  • Кабинети по дентална медицина
  • Козметични и СПА центрове 
  • Дерматологични клиники
 
Разгледайте пълния списък с обекти в нашата карта https://sodexo-karta.bg/ и не отлагайте повече. Здравето е най-важното! 
 

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700
Вашият браузър не е обновен!

Обновете си браузъра за да видите този сайт коректно. Обновете си браузъра сега

×