Следващи стъпки по процеса на деактивация на мобилното приложение Andjoy

Работодатели

Всички платени абонаменти ще бъдат валидни до датата на изтичането им, но няма да можете да закупите нов абонамент.
Въпреки, че Sodexo вече няма да предлага Andjoy в България, ние ще продължим да предлагаме и развиваме всички други услуги, които имаме на местния пазар. Вашите служители могат да се възползват от предимствата  на всеки от нашите други продукти, които ще продължим да предлагаме в България. Научете повече за предимствата на нашите продукти за социални придобивки и възнаграждения.

Ние сме пазарен лидер в услугите за социални придобивки и възнаграждения и ще продължим да предлагаме и развиваме всички наши услуги, свързани с ваучерите на местния пазар.

Можете да изтеглите копие от HR екстранета до 31 август 2020 г. След това можете да поискате копие от нас, като ни пишете на: clients.bg@andjoy.life

Трябва да платите последния си абонамент до 31 август 2020 г., в противен случай няма да можете да използвате услугата през септември.

Последната фактура ще бъде издадена на на 25.08.2020 г.., както досега. За повече информация се свържете с нас на clients.bg@andjoy.life

Всички дължими суми по фактура трябва да бъдат изплатени до 31.08.2020г.?

Не, вашият достъп ще бъде отменен автоматично след 31.08.2020 г.

    • Ако не искате да подновите абонаментите на Вашите служители за месец септември, моля, анулирайте автоматичното подновяване до 24 август 2020 г., включително.
    • Ако искате да използвате услугата през септември, не е необходимо да правите нищо – абонаментите на Вашите служители ще бъдат автоматично деактивирани, така че да няма нови поръчки през септември.

Можете, но само до 24 август, включително. След тази дата промените няма да бъдат отразявани в системата.

  • Ако не искате да подновите абонамента им за септември, моля, деактивирайте ги до 24 август 2020, включително.
  • Ако искате да използвате услугата през септември, не е нужно да правите нищо – абонаментите им ще бъдат автоматично деактивирани, така че да няма нови поръчки през септември.