Andjoy – нашата покана за щастие

Сигурно се чудиш какво е Andjoy и с какво е по-различно от Sport Pass. Andjoy е услуга, но и много повече.

От 01.10.2019 Andjoy напълно заменя Sport Pass.

AndJoy е нашата нагласа към живота, която искаме да споделим с теб. Не искаме просто да се чувстваш добре, искаме да живееш добре. Знаем, че всеки разбира щастието по свой начин. Затова искаме да ти дадем пълната свобода да намериш това, което те кара да се чувстваш добре и да му се отдадеш по най-лесния, достъпен и удобен за теб начин. Нашето приложение ти дава богат избор от услуги, но не го прави вместо теб. Защото твоето щастие си е твоя работа.

С Andjoy ще можеш не само да спортуваш, но и да посещаваш театрални постановки, уроци по музика, да се забавляваш с приятели в ескейп стаи или да се погрижиш за здравето си. И още много неща, които ще ти разкрием съвсем скоро. Пакетите, от които можеш да избираш са същите, както до сега. Просто ги нарекохме по нов начин: Fit, Dynamic и Active. Повече за тях можеш да разбереш тук.

Ти решаваш кой ти пасва най-много и кой ще те накара да се чувстваш добре.

Ние искаме да ти помогнем да бъдеш жив, щастлив и пълноценен. По твоя си начин. Когато и както ти сам прецениш. Andjoy ще бъде там, за да ти помогне да се забавляваш, да бъдеш най-добрата версия на себе си, да вървиш към крайната цел със своята скорост и със своята увереност, че ще се справиш.

За да разбираш първи за нашите оферти, промоции и новини за разрастващия се каталог от услуги, последвай профилите ни във Фейсбук и Инстаграм.

Andjoy е повече от услуга. AndJoy е покана за щастие. Приеми я.

 

You might also be interested in

Andjoy

На 30 септември Andjoy спира своите услуги. Благодарим и останете здрави!

Andjoy

На 30 септември Andjoy спира своите услуги. Благодарим и останете здрави!

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700