Andjoy спира услугите си на 30 септември 2020г.

Бихме искали да Ви съобщим, че на 30 септември 2020 г. мобилното приложение Andjoy ще бъде деактивирано, а услугите му - прекратени за българския пазар.

Познатa днес като Andjoy, услугата за здравословен и активен начин живот, беше въведена у нас през 2015 г. под бранда Sport Pass и постепенно се доказа като иновативен дигитален продукт за пълноценно време извън дома: във фитнес залата, в салона за танци, а в последствие и в киносалона, в театралния салон, в СПА комплекса наблизо.

Световната пандемия, причинена от разпространението на SARS-CoV-2, неочаквано постави въпросите как, кога и колко често можем да прекарваме пълноценно време извън дома.

Последвалaтa социална изолация, динамичните промени в бизнес климата и мерките, свързани с тях не само преосмислиха начина ни на живот, но и поставиха ограничения пред нашия бизнес, както и пред дейността на нашите партньори по света и в страната.

В резултат и в пълно съответствие с глобалната стратегия за устойчивост на Групата Содексо, Содексо България ще съсредоточи всичките си ресурси да доставя и надгражда своите съществуващи решения за социални придобивки и възнаграждение.

Решения, каквито са нашите ваучери за храна “Трапеза PASS” и подарък “Подарък PASS”, успели да се наложат като най-използваните в своята категория на българския пазар през последните близо 20 години.

Днес екипът на Andjoy Ви казва довиждане, но най-вече - Благодарим и останете здрави!

Екипът на Andjoy

---
За всички въпроси, свързани с Andjoy, не се колебайте да се свържете с нас.

Повече за следващите стъпки в процеса вижте тук:
Работодатели
Служители
Търговски партньори