Andjoy – Важнa информация във връзка с промяна на ДДС върху спортните услуги


Здравейте приятели, клиенти и партньори,

Във връзка с приетото от Парламента решение за намаляване на ДДС върху спортните услуги, което беше обнародвано днес в Държавен вестник, бихме искали да Ви информираме, че системите ни ще бъдат адаптирани в отговор на настоящата ситуация.

Радваме се да научим, че се предприемат мерки в подкрепа на нашите партньори от сферата на спорта. През последните месеци секторът им беше сериозно засегнат от кризата с COVID-19.

Както знаете, Andjoy дава достъп до обекти, предлагащи не само спорт, като например: кино, здравни центрове и много други.

За да можем да спазим напълно законовите изисквания, имаме нужда от допълнителни и по-конкретни указания от Данъчните власти по отношение на тези обекти. Дотогава, за съжаление, се налага да спрем временно достъпа до някои от тях и те няма да бъдат видими в приложението.

В случай на въпроси, можете да се свържете с нас на support.bg@andjoy.life.

Екипът на Andjoy

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700