Andjoy замразява всички абонаменти планове

Важна информация за работата на партньорските обекти на Andjoy

Както добре знаете, със Заповед на Министерство на Здравеопазването (МЗ) от 13.03.2020 г. бе преустановен достъпът до обществени места, в това число спортни обекти, кина, спа центрове, заведения за хранене и т.н. Това означава, че в периода на забраната няма да могат да бъдат използвани  абонаментите за услугата Andjoy.

Във връзка с това от днес, 17.03.2020 г. до отмяна на Заповедта на МЗ, моля да имате предвид следното:

  • Спира се  автоматичното подновяване на всички абонаменти. В този период няма да бъдат издавани и фактури за подновяване на абонаментите. Партньорските ни обекти няма да бъдат видими в приложението до отмяна на Заповедта от МЗ.

  • Всички активни и платени абонаменти ще бъдат замразени към 13.03.2020 г. за периода на валидност на Заповедта на МЗ. След като Заповедта бъде отменена, вашите абонаменти ще бъдат възстановени и всеки ще може да използва абонамента си отново.

  • Всички функционалности на Andjoy ще бъдат възстановени автоматично след отпадане на Заповедта на МЗ. Не е необходимо да бъдат предприемани никакви действия от страна на нашите корпоративни клиенти, търговски партньори и потребители.

Междувременно, ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на support.bg@andjoy.life.

През следващите дни ще се постараем да съберем и споделим различни онлайн активности, които  нашите партньори публикуват. Ние също сме Ви подготвили идеи за полезни и забавни занимания у дома. Надяваме се, че по този начин ще продължаваме да подкрепяме Вашия здравословен и активен начин на живот.

Грижете се за себе си и близките си, следвайте съветите на официалните власти за хигиената, социалната дистанция и всички други насоки, които ще гарантират Вашето здраве.

Екипът на Andjoy

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700