Програми за възнаграждение

Вероятно всеки от вас е чувал за Содексо, и най-често е свързано с ваучерите за храна или с ваучерите за подарък. Какво обаче стои зад това име, коя е тази компания? Едва ли много от вас знаят, че Групата Содексо е най-големия частен френски работодател в световен мащаб. 460 000 служителя е наистина значимо постижение, а и гаранция за качеството и сигурността на предоставяните от компанията услуги. Създадена е преди повече от 50 години и присъства в над 70 държави по света. Но може би най-внушителен е броят на клиентите обслужени всеки ден – над 100 000 000, които благодарение на услугите на Содексо имат милиони причини да се чувстват по-добре и да водят един по-балансиран начин на живот.

ПОДАРЪК PASS

Случвало ли ви се е, когато наближи празник, независимо личен, или пък официален празник, като Коледа или Великден, да нямате идея какво да подарите на ваш познат, бизнес партньор, или пък служител във фирмата ви? Вероятно всеки би потвърдил това, а причината е ясна – живеем в забързан свят и не отделяме достатъчно време, за да опознаем вкусовете и предпочитанията на хората около нас. Всеки път, когато колега има рожден ден в офиса, или пък ви предстои важна среща и искате да направите скромен комплимент на бизнес партньора, винаги възниква още един въпрос – какво да подаря, което хем да е стилно, хем да е полезно, хем и да може да се използва на много места.

Точно за такива поводи е създаден Подарък PASS. Гъвкаво и атрактивно решение, което дава свободата на получателя да избира от близо 12 000 търговски обекти, изцяло по негов избор, кога, за какво и как да го използва. От посещение на СПА център до отдавна мечтана дреха от дизайнерска марка, всичко това е възможно благодарение на ваучерите Подарък PASS.

Програми за възнаграждение

Изследванията на големите консултантски компании показват, че добавената стойност за всяка компания идва от хората, които работят в нея, а не от оптимизации и съкращаване на разходите. Да, тези дейности стоят добре в годишната презентация, но липсата на добавена стойност е това, което прави една компания неконкурентна в дългосрочен план.

Как една компания да демонстрира своята грижа към хората, този най-важен актив? Още по-трудният въпрос – как да демонстрира грижата към хора, които дори не са служители на компанията, а са нейни контрагенти, но са също толкова важни? Содексо предлага именно такова решение – Програмите за възнаграждение.

 Защо да изберете програми за възнаграждение?

  • Адресират проблеми като липса на мотивация, лоялност, качество на работата;
  • Създават усещане в служителя за грижа от страна на работодателя, изграждат дългосрочни взаимоотношения;
  • Надхвърлят очакванията, защото са допълнителна социална придобивка, независимо от заплатата. Дават възможност на служителя да ги вложи в по-балансиран начин на живот;
  • Гъвкавост при използването – освен за храна, ваучерите могат да се използват и за свободно време, за туризъм и други приятни изживявания, които намаляват стреса в служителя и му позволяват да „презареди батериите“.

Единствено Содексо ви дава  възможност да изберете комбинация от ваучерите Подарък Pаss или Flexi Pass за вашата програма за възнаграждение.

Какви са предимствата на програмите за възнаграждение?

  • Едно от най-важните правила при програмите за възнаграждение е, че те могат да са персонални, лични, показват отношение и изграждат връзки, а в дългосрочен план и лоялност. Содексо ви дава тази възможност – нашите ваучери могат да се персонализират.
  • Друго ценно предимство е времето – давате възможност на получателя да използва ваучера точно когато иска и когато му е необходимо.