Изберете точните решения за Вашата компания

Когато избирате партньор, с който да правите бизнес, вие обикновено го проучвате в детайли, интересувате се от неговата история, от други, с които той прави или е правил бизнес, нали?

Е, със Содексо не е необходимо да губите това време, защото ние сме компания с 55 годишна история, присъстваме в 72 държави по света и сме най-големия френски частен работодател. Каква по-добра гаранция за съвместния ни бизнес!

Нашата мисия е да подобряваме качеството на живот на нашите партньори, техните служители и партньори. Но това не са просто думи, а нашите ежедневни усилия във всичко, което правим. Ние непрекъснато увеличаваме мрежата си от търговски обекти, с които си сътрудничим, с цел да дадем максимален избор на вас и вашите служители. Създаваме и предлагаме нови продукти, за да ви предоставим най-подходящото решение, съобразено изцяло с нуждите и възможностите ви. И не на последно място, ние сме тук с името и опита си от всички тези 72 пазара, за да гарантираме високото качество на това, което ви предлагаме за години напред.