Мой служител е загубил своята карта-пластика. Как да му съдействам, за да бъде преиздадена?

Първото, което трябва да направите, е да посъветвате Вашия служител да блокира временно своята карта в мобилното приложение на Pluxee, в web портала или през автоматичното меню на 0700 40 700, за да не могат трети лица да я използват за разплащания. 

В случай, че служителят не открие картата си в следващите дни, трябва да се обади на тел. 0700 40 700 за окончателно блокиране на картата, поради изгубване, кражба, други. Служителят следва да уведоми и вас с цел преиздаване на картата. Ако искате да преиздадете картата, трябва да влезете в профила си в портала cards.pluxee.bg и да направите справка кой е ID номерът на картата на съответния служител. 

Изпратете мейл с тема “Преиздаване на карта” + име на компанията. В текста на мейла посочете име, фамилия на служителя и ID кода на неговата карта, който сте копирали от портала. Изпратете данните на clients.support@support.pluxee.bg. Ще получите фактура за преиздаване и доставка на картата. След заплащане на фактурата, Плъкси България ще преиздаде и изпрати към Вас новата карта и ПИН код.