Карта

Уважаеми клиенти,

Молим да имате предвид, че с ваучери за храна Трапеза Pass можете да закупувате само храна, хранителни продукти, безалкохолни напитки и хранителни добавки.

Покупката на алкохол, тютюневи изделия и нехранителни стоки с ваучери за храна е забранена. Нашите търговски партньори са задължени да приемат ваучери за храна само за разрешените категории продукти.

Молим също да имате предвид, че при използване на ваучери за храна за заплащане на туристически услуги или културни дейности, можете да използвате само Трапеза Pass по Наредба 7. Съветваме Ви да проверявате с какви ваучери работи обекта преди да го посетите.

При въпроси, можете да се свържете с нас.

 

Заведи ме там

Можете да получите инструкции как да стигнете до избран от Вас търговски партньор, като кликнете върху „Заведи ме там“.

Споделете за нередност

При затруднения с плащане с ваучери на Содексо при наш търговски партньор, моля, намерете го на картата, кликнете върху името му и изберете „Споделете за нередност“. Опишете какво се е случило накратко, като споменете в кой конкретен обект, ден и час (по възможност) сте имали затруднение. Ние ще се свържем с нашия партньор в най-кратки срокове и ще проверим казуса.

Грешно място

Ако обект на търговски партньор е с неправилна локация, моля, намерете го на картата, кликнете върху името му и изберете „Грешно място“. След това може да ни посочите правилната локация. Ние ще проверим адреса и ще го коригираме.

Предложете обект