От 26.04.2021 г. тестовата версия на приложението MyShops вече няма да е достъпна

През ноември 2020, като част нашите усилия да отговорим на променящите се навици и очаквания на нашите клиенти, свързани с ускорените темпове на дигитализиране на процесите и продуктите ни, стартирахме проект с тестова версия на приложението MyShops. Целта беше да предложим още един начин за ползване на ваучерите ни и да получим повече информация и обратна връзка накъде приоритетно да насочим усилията и плановете за развитие на нашите услуги. 

Благодарим на всички потребители на MyShops, които чрез обратната си връзка допринесоха за събирането на информация и изводи. Те ще бъдат в основата на иновациите и подобренията, които ни предстои да внедрим. 

Ще продължим да прилагаме наученото в интерактивната карта на нашия сайт https://bit.ly/32jDkBr . Тя разполага с голяма част от функционалностите на приложението MyShops. Например - търсенето и намирането на обекти в близост до вас, както и информация относно вида на ваучерите, с които можете да пазарувате в тях. Чрез нея, също така можете да ни изпратите директна обратна връзка за затруднения, с които сте се сблъскали при използване на ваучерите, както и да отбележете сгрешен адрес на даден партньорски обект и предложения за добавяне на нов обект. Дизайнът на картата е пригоден и за смартфон, с което се надяваме, че ще продължи да бъде удобно използването ѝ. 

Моля имайте предвид, че от 26.04.2021 г. тестовата версия на MyShops вече няма да е достъпна.