Осигурете баланс между професионалния и личен живот

Добрият баланс между работа и личен живот ни прави наистина щастливи и хармонични. Затова служителите предпочитат работодателите, които се грижат за благосъстоянието им.

Подкрепете усилията на Вашите служители да правят позитивни промени за по-здравословен, по-качествен и балансиран начин на живот. Ползата ще бъде взаимна, защото когато служителите са по-здрави и щастливи, ще намалеят и отсъствията от работа, разходите за болнични и текучеството, а ангажираността и удовлетвореността на хората в компанията ще нарастват.

Трапеза PASS: Здравословен и разнообразен обяд за Вашите служители

Трапеза PASS повишава покупателната способност на служителите и оптимизира разходите чрез данъчни и осигурителни облекчения. Ваучерите могат да се използват в хиляди различни обекти в цялата страна.

Научете повече

Flexi PASS: Пакет гъвкави социални придобивки, за всичко, което обичат Вашите служители

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки, които се предлагат на пазара само от Содексо. Комбинираните ваучери Flexi PASS могат да бъдат използвани за фитнес, храна, дрехи и много други.

Научете повече

Andjoy
Tвоят начин да живееш добре

Andjoy e повече от услуга. Това е приложение за спорт, за забавление, за споделени моменти със семейството, за свободното време, за времето ни на щастие, в което всеки сам избира какво му се прави. Дайте на служителите си свободата да намерят в Andjoy това, което ги кара да се чувстват добре и да му се отдадат по най-лесния, и удобен за тях начин.

Научете повече

Подарък PASS: Персонализиран подарък за Вашите служители, който предоставя хиляди възможности

Отношенията с Вашия екип са двигателят на Вашия успех. Мотивирайте и наградете Вашите служители с ваучерите на Содексо, за да могат те да изберат желания от тях подарък сред  хиляди възможности.

Научете повече

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700
Вашият браузър не е обновен!

Обновете си браузъра за да видите този сайт коректно. Обновете си браузъра сега

×