Осигурете баланс между професионалния и личен живот

Добрият баланс между работа и личен живот ни прави наистина щастливи и хармонични. Затова служителите предпочитат работодателите, които се грижат за благосъстоянието им.

Подкрепете усилията на Вашите служители да правят позитивни промени за по-здравословен, по-качествен и балансиран начин на живот. Ползата ще бъде взаимна, защото когато служителите са по-здрави и щастливи, ще намалеят и отсъствията от работа, разходите за болнични и текучеството, а ангажираността и удовлетвореността на хората в компанията ще нарастват.

Трапеза PASS: Здравословен и разнообразен обяд за Вашите служители

Трапеза PASS повишава покупателната способност на служителите и оптимизира разходите чрез данъчни и осигурителни облекчения. Ваучерите могат да се използват в хиляди различни обекти в цялата страна.

Научете повече

Ваучери Трапеза Пас - Образец

Flexi PASS: Пакет гъвкави социални придобивки, за всичко, което обичат Вашите служители

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки, които се предлагат на пазара само от Содексо. Комбинираните ваучери Flexi PASS могат да бъдат използвани за фитнес, храна, дрехи и много други.

Научете повече

Flexi Pass ваучери - образец
Подарък Pass Ваучер за подарък - образец

Подарък PASS: Персонализиран подарък за Вашите служители, който предоставя хиляди възможности

Отношенията с Вашия екип са двигателят на Вашия успех. Мотивирайте и наградете Вашите служители с ваучерите на Содексо, за да могат те да изберат желания от тях подарък сред  хиляди възможности.

Научете повече

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)