Благодарете на Вашите партньори за тяхната лоялност

Отношението към бизнес партньорите Ви е ключов фактор за създаване на стабилни и дългосрочни взаимоотношения и е основата на успеха на Вашата компания

Спечелете лоялността и подобрете ангажираността на Вашите подизпълнители, дистрибутори, партньори и клиенти към общите Ви проекти. Поднесете им Подарък PАSS или ги включите във Вашата програма за възнаграждения:

  • за национален или личен празник
  • като част от програма за лоялност
  • като мотивационен инструмент по повод провеждането на съвместни търговски или маркетингови кампании - Подарък PАSS е свидетелство на Вашата благодарност към бизнес партньорите Ви за Вашето ползотворното сътрудничество.

Подарък PASS: Персонализиран подарък за Вашите партньори

Лоялността и доверието между две страни в бизнеса са основополагащи за неговия успех. Мотивирайте и благодарете на хората, от които зависят Вашите добри резултати, като им предоставете хиляди възможности за избор с нашите ваучери.

Научете повече

Програми за възнаграждение

Програмите за мотивация и възнаграждение Ви помагат да покажете своята признателност, защото:

  • лесно се адаптират към конкретни нужди
  • дават възможност за персонализация
  • запазват ефективността си дългосрочно
  • отговарят на всеки вкус, възраст и статус
  • са лесни за съхранение и предоставяне

Единствено Содексо Ви дава възможност да използвате в своята програма и 2-та вида ваучери – Подарък PASS и Flexi PASS. По този начин хората, които ще се възползват от тях, могат да избират от над 9 000 търговски обекта, в които да ги използват и сред хиляди видове услуги и стоки в зависимост от техните желания.

Научете повече

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700
Вашият браузър не е обновен!

Обновете си браузъра за да видите този сайт коректно. Обновете си браузъра сега

×