Спечелете нови клиенти

Всички потребители, които разполагат с ваучери предпочитат да пазаруват в магазини, които приемат този метод на плащане. Содексо обслужва над 190 000 потребители в България.

Ваучерите увеличават покупателната способност и предоставят възможност за по-големи покупки на хиляди семейства. Като част от търговската мрежа на Содексо можете да ги привлечете за нови клиенти и да увеличите трафика към Вашите търговски обекти. Така Вие не само можете да увеличите оборота си чрез повишиния обем на покупките, но и да засилите лоялността на Вашите настоящи потребители.

Содексо гарантира осребряването на Вашите ваучери, когато те са изпратени до 40 дни след изтичане на тяхната валидност и не са с нарушена цялост и външен вид.

Трапеза PASS: възможност за здравословно и разнообразно хранене

Трапеза PASS  е една от най-използваните социални придобивки от работодателите в цялата страна, защото повишава покупателната способност на служителите. Ваучерите могат да се използват за закупуване на хранителни стоки в хиляди различни обекти в цялата страна. Свържете се с нас, ако все още не приемате Трапеза PASS и вижте как може да увеличите оборота си.

Научете повече

Трапеза PASS по наредба 11: за служителите, които работят в предприятия със специфичен характер и организация на труда

Този тип социални придобивки се предоставят изключително на хора, работещи в предприятия със специфичен характер. Ако Вашият обект е в близост до голям бизнес от този сектор, Вие може да спечелите неговите служители за Ваши лоялни клиенти, които ще предпочитат да използват ваучерите си при Вас.

Научете повече

Flexi PASS: Пакет гъвкави социални придобивки, даващ различни възможности за избор на покупките

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки. Ако Вашият бизнес е в сектора на модата, услугите, фармацията, почивките, грижата за тялото и здравето, бързооборотните стоки и т.н., то служителите на нашите бизнес партньори са Ваши потенциални клиенти. Свържете се с нас, за да разберете дали Вашият обект, може да приема Flexi PASS.

Научете повече

Подарък PASS: един ваучер хиляди възможности за избор на любимия подарък

Подаръчните ваучери са предпочитаният начин, с които работодателите изразяват своята благодарност към служители и партньори или като част от програма за възнаграждение в компанията, защото могат да се персонализират, лесни са съхрнанение и могат да бъдат подарени веднага. Получателите им могат да изберат къде и за какво да ги използват сред хиляди магазини в цялата страна. Приемайки Подарък PASS, Вие можете да увеличите стойността на покупките, които клиентите Ви правят.

Научете повече

Програми за възнаграждение

Програмите за мотивация и възнаграждение Ви помагат:

  • да стимулирате търговските си екипи да постигат по-високи резултати
  • да се отблагодарите на Вашите подизпълнители и дистрибутори за съвместната работа
  • да създадете и развиете програма за лоялност за Вашите собствени клиенти

Програмите за възнаграждение са универсален мотивационен инструмент:

  • Адаптиран към конкретни нужди
  • С възможност за персонализация
  • Запазващ ефективността си дългосрочно
  • Отговарящ на всеки вкус, възраст и статус

Единствено Содексо Ви дава възможност да използвате в своята програма 2 вида ваучери – Подарък PASS и Flexi PASS.

Научете повече

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700