Спечелете нови клиенти

Всички потребители, които разполагат с ваучери предпочитат да пазаруват в магазини, които приемат този метод на плащане. Содексо обслужва над 190 000 потребители в България.

Ваучерите увеличават покупателната способност и предоставят възможност за по-големи покупки на хиляди семейства. Като част от търговската мрежа на Содексо можете да ги привлечете за нови клиенти и да увеличите трафика към Вашите търговски обекти. Така Вие не само можете да увеличите оборота си чрез повишиния обем на покупките, но и да засилите лоялността на Вашите настоящи потребители.

Содексо гарантира осребряването на Вашите ваучери, когато те са изпратени до 40 дни след изтичане на тяхната валидност и не са с нарушена цялост и външен вид.

Трапеза PASS: възможност за здравословно и разнообразно хранене

Трапеза PASS  е една от най-използваните социални придобивки от работодателите в цялата страна, защото повишава покупателната способност на служителите. Ваучерите могат да се използват за закупуване на хранителни стоки в хиляди различни обекти в цялата страна. Свържете се с нас, ако все още не приемате Трапеза PASS и вижте как може да увеличите оборота си.

Научете повече

Трапеза PASS по наредба 11: за служителите, които работят в предприятия със специфичен характер и организация на труда

Този тип социални придобивки се предоставят изключително на хора, работещи в предприятия със специфичен характер. Ако Вашият обект е в близост до голям бизнес от този сектор, Вие може да спечелите неговите служители за Ваши лоялни клиенти, които ще предпочитат да използват ваучерите си при Вас.

Научете повече

Flexi PASS: Пакет гъвкави социални придобивки, даващ различни възможности за избор на покупките

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки. Ако Вашият бизнес е в сектора на модата, услугите, фармацията, почивките, грижата за тялото и здравето, бързооборотните стоки и т.н., то служителите на нашите бизнес партньори са Ваши потенциални клиенти. Свържете се с нас, за да разберете дали Вашият обект, може да приема Flexi PASS.

Научете повече

Подарък PASS: един ваучер хиляди възможности за избор на любимия подарък

Подаръчните ваучери са предпочитаният начин, с които работодателите изразяват своята благодарност към служители и партньори или като част от програма за възнаграждение в компанията, защото могат да се персонализират, лесни са съхрнанение и могат да бъдат подарени веднага. Получателите им могат да изберат къде и за какво да ги използват сред хиляди магазини в цялата страна. Приемайки Подарък PASS, Вие можете да увеличите стойността на покупките, които клиентите Ви правят.

Научете повече

Програми за възнаграждение

Програмите за мотивация и възнаграждение Ви помагат:

  • да стимулирате търговските си екипи да постигат по-високи резултати
  • да се отблагодарите на Вашите подизпълнители и дистрибутори за съвместната работа
  • да създадете и развиете програма за лоялност за Вашите собствени клиенти

Програмите за възнаграждение са универсален мотивационен инструмент:

  • Адаптиран към конкретни нужди
  • С възможност за персонализация
  • Запазващ ефективността си дългосрочно
  • Отговарящ на всеки вкус, възраст и статус

Единствено Содексо Ви дава възможност да използвате в своята програма 2 вида ваучери – Подарък PASS и Flexi PASS.

Научете повече

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700
Вашият браузър не е обновен!

Обновете си браузъра за да видите този сайт коректно. Обновете си браузъра сега

×