Спечелете нови клиенти

Всички потребители, които разполагат с ваучери предпочитат да пазаруват в магазини, които приемат този метод на плащане. Содексо обслужва над 200 000 потребители в България.

Спечелите нови клиенти и стимулирайте лоялността на настоящите

Може да се каже, че живеем в „интересни“ времена и обстановката изправя всички нас пред неочаквани изпитания. Ние от Содексо се стремим винаги да подадем ръка на нашите настоящи и бъдещи партньори. Възползвайки се от технологиите, въведохме и опция да се присъедините към мрежа ни, без да е нужно да се правят лични срещи с цел по-голяма безопасност и удобство както на служители ни, така и на самите вас.

Може да се възползвате от дистанционно подписване на договор с нас и да се присъедините към Голямото семейство на Содексо. Попълнете формата и консултанти ни ще се свържат с вас.

Ние от Содексо разработихме редица програми, които дават възможност за огромен избор на нашите 200 000 потребители всеки месец да направят покупки в близо 12 300 търговски обекта в цялата страна. Тези 200 000 потребители могат да бъдат ваши клиенти, ако изберете да си партнирате с нас, като приемате за разплащателно средство един или няколко от ваучерите ни. Ние предлагаме както ваучери за покупка на храна, така и такива, с които може да се купуват дрехи и обувки, техника, книги, различни услуги като спорт и уелнес и т.н.

Независимо от търговската дейност, която осъществявате, ако тя е насочена към крайни потребители, свържете се с нас и увеличете вашите клиенти веднага.

Развиваме своя бизнес във времена, които предоставят неограничени възможности на клиентите да пазаруват – както физически, така и онлайн. Това е основната причина собствениците на търговски обекти да си задават два основни въпроса – как не просто да се откроиш от конкурентите, така че да спечелиш нов клиент, но и как да го накараш да се връща отново и отново при теб...

Ако вие сте собственик на търговски обект, който не работи с ваучерите на Содексо, рискувате да загубите един или повече от нашите 200 000 клиента, които получават и пазаруват с ваучери ни. Когато те не успеят да използват ваучера си във вашия търговски обект, разочарованието е лесно обяснимо.

Ето защо партньорството с нас е толкова важно за всеки търговец, още един начин да повишите тяхното задоволство и от там да изграждате лоялност в дългосрочен план.

Содексо гарантира осребряването на Вашите ваучери, когато те са изпратени до 40 дни след изтичане на тяхната валидност и не са с нарушена цялост и външен вид.

Програми за възнаграждение за служители

Малките и средни предприятия не разполагат с ресурсите на големите предприятия за инвестиции в оборудване, машини, маркетинг и др. Затова е много важно управителите на по-малките фирми да инвестират в хората си, тъй като те са най-голямото им конкурентно предимство. Содексо разработи подходящите инструменти именно с мисъл за малките и средните фирми, както и за start-up бизнеса, за които е по-трудно да предвидят своите парични потоци и се нуждаят от по-голяма гъвкавост при програмите за възнаграждение. Трапеза Pass, Подарък Pass и Flexi Pass предоставят необходимото разнообразие, за да може всеки управител или специалист човешки ресурси да прецени как най-добре да инвестира разполагаемия бюджет за стимулиране на човешките ресурси в съответния бюджетен период.

Програмите за мотивация и възнаграждение Ви помагат:

  • да стимулирате търговските си екипи да постигат по-високи резултати
  • да се отблагодарите на Вашите подизпълнители и дистрибутори за съвместната работа
  • да създадете и развиете програма за лоялност за Вашите собствени клиенти

Научете повече

Трапеза PASS: възможност за здравословно и разнообразно хранене

Трапеза PASS  е една от най-използваните социални придобивки от работодателите в цялата страна, защото повишава покупателната способност на служителите. Ваучерите могат да се използват за закупуване на хранителни стоки в хиляди различни обекти в цялата страна. Свържете се с нас, ако все още не приемате Трапеза PASS и вижте как може да увеличите оборота си.

Научете повече

Ваучери Трапеза Пас - Образец
Ваучери Трапеза Пас - Образец

Трапеза PASS по наредба 11: за служителите, които работят в предприятия със специфичен характер и организация на труда

Този тип социални придобивки се предоставят изключително на хора, работещи в предприятия със специфичен характер. Ако Вашият обект е в близост до голям бизнес от този сектор, Вие може да спечелите неговите служители за Ваши лоялни клиенти, които ще предпочитат да използват ваучерите си при Вас.

Научете повече

Flexi PASS: Пакет гъвкави социални придобивки, даващ различни възможности за избор на покупките

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки. Ако Вашият бизнес е в сектора на модата, услугите, фармацията, почивките, грижата за тялото и здравето, бързооборотните стоки и т.н., то служителите на нашите бизнес партньори са Ваши потенциални клиенти. Свържете се с нас, за да разберете дали Вашият обект, може да приема Flexi PASS.

Научете повече

Flexi Pass ваучери - образец
Подарък Pass ваучер - образец

Подарък PASS: един ваучер хиляди възможности за избор на любимия подарък

Подаръчните ваучери са предпочитаният начин, с които работодателите изразяват своята благодарност към служители и партньори или като част от програма за възнаграждение в компанията, защото могат да се персонализират, лесни са съхрнанение и могат да бъдат подарени веднага. Получателите им могат да изберат къде и за какво да ги използват сред хиляди магазини в цялата страна. Приемайки Подарък PASS, Вие можете да увеличите стойността на покупките, които клиентите Ви правят.

Научете повече

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)