Привлечете и задръжте таланти

Да инвестирате в добър служител е неколкократно по-изгодно, отколкото да наемете или обучите нов. Изградете доверие и спечелете лоялността на Вашите екипи и ключови за компанията хора.

Като експерт в услугите за социални придобикви и възнаграждения Содексо предлага широка гама от лесно приложими и персонализирани услуги, които Ви позволяват да повишите покупателната способност на Вашите служители, да стимулирате равновесието между техния личен и професионален живот и да им осигурите пълноценна грижа за тяхното здраве.

Фирмите, които предоставят социални придобивки на служителите са по-атрактивни като работодател спрямо другите компании в съответния бизнес сектор и са по-привлекателни за талантливите служители.

Ваучерите на Содексо Ви осигуряват достъп до хиляди търговски обекта в цялата страна и имат разнообразни приложения: храна, подаръци, играчки, пътуване, козметика, облекло, спорт, релакс, здравни услуги и други.

Трапеза PASS: Здравословен и разнообразен обяд за Вашите служители

Трапеза PASS повишава покупателната способност на служителите и оптимизира разходите чрез данъчни и осигурителни облекчения. Ваучерите могат да се използват в различни обекти в цялата страна.

Научете повече

Подарък PASS: Персонализиран подарък за Вашите служители и партньори, който предоставя хиляди възможности

Отношенията с Вашия екип са двигателят на Вашия успех. Мотивирайте и наградете Вашите служители с ваучерите на Содексо, за да могат те да изберат сами желания от тях подарък сред хиляди възможности.

Научете повече

Flexi PASS: Пакет гъвкави социални придобивки-за всичко, което обичат Вашите служители

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки, които се предлагат на пазара само от Содексо. Комбинираните ваучери Flexi PASS могат да бъдат използвани за фитнес, храна, дрехи, наред с много други.

Научете повече

Програми за възнаграждение

Програмите за мотивация и възнаграждение Ви помагат да покажете своята признателност и да стимулирате Вашите екипи. Те са универсален мотивационен инструмент, който:

  • лесно се адаптира към Вашите нужди
  • дава възможност за персонализация
  • запазва ефективността си дългосрочно
  • отговаря на всеки вкус, възраст и статус
  • не отнема излишно място за съхранение
  • може да бъде предоставен веднага

Единствено Содексо Ви дава възможност да използвате в своята програма 2-та вида ваучери – Подарък PASS и Flexi PASS. По този начин хората, които ще се възползват от тях могат да избират от над 10 900 търговски обекта, в които да ги използват и сред хиляди видове услуги и стоки в зависимост от техните желания.

Научете повече

Andjoy
Tвоят начин да живееш добре

Andjoy e повече от услуга. Това е приложение за спорт, за забавление, за споделени моменти със семейството, за свободното време, за времето ни на щастие, в което всеки сам избира какво му се прави. Дайте на служителите си свободата да намерят в Andjoy това, което ги кара да се чувстват добре и да му се отдадат по най-лесния, и удобен за тях начин.

Научете повече

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700
Вашият браузър не е обновен!

Обновете си браузъра за да видите този сайт коректно. Обновете си браузъра сега

×