Привлечете и задръжте таланти

Да инвестирате в добър служител е неколкократно по-изгодно, отколкото да наемете или обучите нов. Изградете доверие и спечелете лоялността на Вашите екипи и ключови за компанията хора.

Като експерт в услугите за социални придобикви и възнаграждения Содексо предлага широка гама от лесно приложими и персонализирани услуги, които Ви позволяват да повишите покупателната способност на Вашите служители, да стимулирате равновесието между техния личен и професионален живот и да им осигурите пълноценна грижа за тяхното здраве.

Фирмите, които предоставят социални придобивки на служителите са по-атрактивни като работодател спрямо другите компании в съответния бизнес сектор и са по-привлекателни за талантливите служители.

Ваучерите на Содексо Ви осигуряват достъп до хиляди търговски обекта в цялата страна и имат разнообразни приложения: храна, подаръци, играчки, пътуване, козметика, облекло, спорт, релакс, здравни услуги и други.

Трапеза PASS: Здравословен и разнообразен обяд за Вашите служители

Трапеза PASS повишава покупателната способност на служителите и оптимизира разходите чрез данъчни и осигурителни облекчения. Ваучерите могат да се използват в различни обекти в цялата страна.

Научете повече

Подарък PASS: Персонализиран подарък за Вашите служители и партньори, който предоставя хиляди възможности

Отношенията с Вашия екип са двигателят на Вашия успех. Мотивирайте и наградете Вашите служители с ваучерите на Содексо, за да могат те да изберат сами желания от тях подарък сред хиляди възможности.

Научете повече

Flexi PASS: Пакет гъвкави социални придобивки-за всичко, което обичат Вашите служители

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки, които се предлагат на пазара само от Содексо. Комбинираните ваучери Flexi PASS могат да бъдат използвани за фитнес, храна, дрехи, наред с много други.

Научете повече

Програми за възнаграждение

Програмите за мотивация и възнаграждение Ви помагат да покажете своята признателност и да стимулирате Вашите екипи. Те са универсален мотивационен инструмент, който:

  • лесно се адаптира към Вашите нужди
  • дава възможност за персонализация
  • запазва ефективността си дългосрочно
  • отговаря на всеки вкус, възраст и статус
  • не отнема излишно място за съхранение
  • може да бъде предоставен веднага

Единствено Содексо Ви дава възможност да използвате в своята програма 2-та вида ваучери – Подарък PASS и Flexi PASS. По този начин хората, които ще се възползват от тях могат да избират от над 10 900 търговски обекта, в които да ги използват и сред хиляди видове услуги и стоки в зависимост от техните желания.

Научете повече

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700