Решения за стартиращия бизнес

Нашата цел е да помогнем на Вашата компания с ежедневното предизвикателство за изграждане и поддържане на мотивацията на служителите, за да можете да привлечете най-добрите таланти на пазара на труда.

Социалните придобивки, които предлагате могат да бъдат Вашата отличителна черта в една силно конкурентна среда. Tе са много подходящи за стартиращи фирми и малки фирми, за които набирането на финансиране, както и подбора и задържането на ключовите хора в екипа, са от първостепенно значение за успешния им растеж и развитие. Нашите решения ще Ви помогнат да мотивирате и подобрите ангажираността на хората, като същевременно се възползвате от изгодните данъчни предимства.

Нашите решение за допълнителни социални придобивки, ще Ви помогнат да:

  • имате конкурентно предимство на пазара;
  • привлечете и мотивирате най-добрите служители;
  • да сте по-гъвкави при договаряне на нивата на заплащане.

Трапеза PASS: Здравословен и разнообразен обяд за Вашите служители

Трапеза PASS повишава покупателната способност на служителите и оптимизира разходите чрез данъчни и осигурителни облекчения. Ваучерите могат да се използват в хиляди различни обекти в цялата страна.

Научете повече

Подарък PASS: Персонализиран подарък за Вашите служители и партньори, който предоставя хиляди възможности

Отношенията с Вашия екип са двигателят на Вашия успех. Мотивирайте и наградете служителите си с ваучерите на Содексо, за да могат те да изберат желания от тях подарък сред хиляди възможности.

Научете повече

Flexi PASS: Пакет гъвкави социални придобивки, за всичко, което обичат Вашите служители

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки, които се предлагат на пазара само от Содексо. Комбинираните ваучери Flexi PASS могат да бъдат използвани за фитнес, храна, дрехи, наред с много други.

Научете повече

Назад

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700