Решения за стартиращия бизнес

Нашата цел е да помогнем на Вашата компания с ежедневното предизвикателство за изграждане и поддържане на мотивацията на служителите, за да можете да привлечете най-добрите таланти на пазара на труда.

Ако вие сте собственици на стартираща компания /start-up/, малък или среден бизнес, със сигурност не сте пропуснали последните новини как големите компании привличат таланти с екстравагантни заплати, социални и не толкова социални придобивки като ваучери за храна, спорт, дрехи, екскурзии и какво ли още не. Вероятно сте наясно защо това е така – все по-трудно се намират добри служители и битката за тях вече започна.

Тъй като за новостартиращи компании, малки или средни бизнеси е наистина трудно да се конкурират с големите играчи на пазара, поне що се отнася до заплащане и социални придобивки, има няколко съвета, които ние можем да ви дадем напълно безплатно:

  • Не просто мислете различно, а бъдете различни – например разберете какви са проблемите на служителите в големите компании и се опитайте да им предложите работна среда без всички тези недостатъци;
  • Приемете служителите сякаш са клиенти – както се грижим за клиентите, така трябва да се грижим и за служителите, защото и едните, и другите трудно се намират в наши дни.

Тъй като тези два съвета са важни, но не са всичко, защото все пак вашите таланти ще очакват от вас и съвсем конкретни стъпки, ние от Содексо разработихме програми, с които да сме от помощ в подходящия момент.

Решения за стартъпи, за малкия и за средния бизнес

Когато си малка или средна фирма, един от най-лесните начини да привличаш таланти от вън, е като превърнеш своите настоящи служители в „адвокати“. Това означава те да са толкова доволни от работната среда, от отношението и от начина на работа, че сами да рекламират мястото като най-добро за работа сред близки и познати. Така се изгражда добро име и имидж, които ви помагат да задържате и привличате най-добрите на пазара на труда.

За да се случи това, освен добра атмосфера и отношение от работодателя към служителите, са нужни и чисто практични инструменти като социалните придобивки. Затова сме се погрижили като разработихме Трапеза Pass, Подарък Pass и Flexi Pass.

Трапеза Pass е изключително подходящ инструмент както за малки и средни предприятия, така и за стартиращи компании, за които финансовите потоци все още не са гарантирани. Този ваучер предоставя данъчни облекчения, а в същото време е чудесна добавка към заплатата на всеки служител.

Подарък Pass ви дава възможността да повишите лоялността сред вашите служители, защото позволява да демонстрирате лично отношение чрез персонализация. Докоснете емоционално вашите служители с жест – подарък, който да получат за някой от най-личните моменти – рожден ден, раждане на дете, сватба. Няма човек, който да не оцени личното отношение на работодателя, им в тези така важни моменти за тях.

Flexi Pass е ексклузивен продукт на Sodexo, който позволява на вашите служители във всеки един момент да го използват за най-разнообразни придобивки – от храна през фитнес и спорт до дрехи и какво ли още не.

Ние живеем и правим бизнес в дигиталната ера, и това промени начина, по който не само нашия бизнес оперира, но и по който възнаграждава своите служители. Вече не е достатъчно да сме иновативни по отношение на нашите продукти и услуги, но и по отношение на екипите ни. Добрата новина е, че все повече млади хора са по-склонни да работят за новостартиращи компании или малки и средни бизнеси. За да ви подпомогнем в наемането и задържането на таланти, ние от Содексо също заложихме на иновациите и създадохме атрактивни решения за предоставяне на социални придобивки: Трапеза Pass, Подарък Pass и Flexi Pass. Чрез тях вашите служители имат достъп до хиляди търговски обекти от най-различно естество – супермаркети, вериги за техника, за спорт и мода, до фитнес и уелнес центрове и какво ли още не. Вие от своя страна имате възможност да ползвате данъчни и социални облекчения за някои от тях, да преценявате до каква стойност да стимулирате служителите си, да персонализирате подаръка, който искате да направите, да изграждате отношения и с вашите партньори и дори техните служители. Иновативността започва с мисленето, но се осъществява от действията, затова и ние сме тук с най-иновативните решения за социални придобивки.

Трапеза PASS: Здравословен и разнообразен обяд за Вашите служители

Трапеза PASS повишава покупателната способност на служителите и оптимизира разходите чрез данъчни и осигурителни облекчения. Ваучерите могат да се използват в хиляди различни обекти в цялата страна.

Научете повече

Ваучери Трапеза Пас - Образец
Подарък Pass Ваучер за подарък - образец

Подарък PASS: Персонализиран подарък за Вашите служители и партньори, който предоставя хиляди възможности

Отношенията с Вашия екип са двигателят на Вашия успех. Мотивирайте и наградете служителите си с ваучерите на Содексо, за да могат те да изберат желания от тях подарък сред хиляди възможности.

Научете повече

Flexi PASS: Пакет гъвкави социални придобивки, за всичко, което обичат Вашите служители

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки, които се предлагат на пазара само от Содексо. Комбинираните ваучери Flexi PASS могат да бъдат използвани за фитнес, храна, дрехи, наред с много други.

Научете повече

Flexi Pass ваучери - образец
Назад

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)