Решения за стартиращия бизнес

Нашата цел е да помогнем на Вашата компания с ежедневното предизвикателство за изграждане и поддържане на мотивацията на служителите, за да можете да привлечете най-добрите таланти на пазара на труда.

Социалните придобивки, които предлагате могат да бъдат Вашата отличителна черта в една силно конкурентна среда. Tе са много подходящи за стартиращи фирми и малки фирми, за които набирането на финансиране, както и подбора и задържането на ключовите хора в екипа, са от първостепенно значение за успешния им растеж и развитие. Нашите решения ще Ви помогнат да мотивирате и подобрите ангажираността на хората, като същевременно се възползвате от изгодните данъчни предимства.

Нашите решение за допълнителни социални придобивки, ще Ви помогнат да:

  • имате конкурентно предимство на пазара;
  • привлечете и мотивирате най-добрите служители;
  • да сте по-гъвкави при договаряне на нивата на заплащане.

Трапеза PASS: Здравословен и разнообразен обяд за Вашите служители

Трапеза PASS повишава покупателната способност на служителите и оптимизира разходите чрез данъчни и осигурителни облекчения. Ваучерите могат да се използват в хиляди различни обекти в цялата страна.

Научете повече

Подарък PASS: Персонализиран подарък за Вашите служители и партньори, който предоставя хиляди възможности

Отношенията с Вашия екип са двигателят на Вашия успех. Мотивирайте и наградете служителите си с ваучерите на Содексо, за да могат те да изберат желания от тях подарък сред хиляди възможности.

Научете повече

Flexi PASS: Пакет гъвкави социални придобивки, за всичко, което обичат Вашите служители

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки, които се предлагат на пазара само от Содексо. Комбинираните ваучери Flexi PASS могат да бъдат използвани за фитнес, храна, дрехи, наред с много други.

Научете повече

Andjoy
Tвоят начин да живееш добре

Andjoy e повече от услуга. Това е приложение за спорт, за забавление, за споделени моменти със семейството, за свободното време, за времето ни на щастие, в което всеки сам избира какво му се прави. Дайте на служителите си свободата да намерят в Andjoy това, което ги кара да се чувстват добре и да му се отдадат по най-лесния, и удобен за тях начин.

Научете повече

Назад

Свържете се с нас

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Обадете ни се на 0700 40 700* (от понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч)

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700
Вашият браузър не е обновен!

Обновете си браузъра за да видите този сайт коректно. Обновете си браузъра сега

×