Нови 40 млн. лева към квотата за ваучери за храна 2021

Бихме искали да Ви съобщим, че годишната квота за ваучери за храна по Наредба 7 за 2021 г. е увеличена с допълнителни 40 милиона лева. Това значи, че общата квота за тази година от 350 милиона лева става 390 милиона лева.

Предложението за увеличение беше отправено от Асоциацията на операторите на ваучери за храна в България към Министерството на финансите и прието от Парламента. Като член на Асоциацията и оператор, заемащ една от лидерските позиции в сегмента, за нас в Содексо България е важно винаги да подкрепяме нуждите на своите клиенти и търговски партньори. Затова сме изключително радостни, че след поредица от конструктивни разговори предложението бе прието.

Вашият Акаунт мениджър от Содексо е на разположение за консултация. Той ще отговори на всички въпроси, свързани с поръчките Ви на ваучери.

Напомняме и че от 1-ви януари 2021 г. максималната необлагаема сума на ваучерите за храна се увеличи от 60 лв. на 80 лв. Повече за промяната можете да научите ТУК.

Можете да изпращате заявките си на orders.svc.bg@sodexo.com или да направите oнлайн поръчка през платформата Interaktiv.

Можете да разгледате актуална информация за промените при ваучерите за храна през 2022г.