Изберете кои продукти да приемате във Вашия обект

Трапеза Pass

Трапеза PASS по Наредба 7 и Наредба 11 са една от най-използваните социални придобивки от работодателите в цялата страна, защото повишава покупателната способност на служителите. Можете да приемате и двата вида ваучери или да изберете един от тях.

Подарък PASS

Подаръчните ваучери са предпочитаният начин, с които работодателите изразяват своята благодарност към служители и партньори или като част от програма за възнaграждение в компанията, защото могат да се персонализират, лесни са съхрaнение и могат да бъдат подарени веднага.

Flexi PASS

Ваучерите Flexi PASS са един от най-универсалните инструменти за предоставяне на социални придобивки. Ако Вашият бизнес е в сектора на модата, услугите, фармацията, почивките, грижата за тялото и здравето, бързооборотните стоки и т.н., то служителите на нашите бизнес партньори са Ваши потенциални клиенти.

Sport Pass

Присъединете се към Партньорската ни мрежата от спортни обекти на Sport PASS. Привлечете нови клиенти и увеличете разпознаваемостта си сред целевата си аудитория.

Увеличете приходите си и спечелете нови лоялни клиенти.

Станете партньор на содексо

Вашият любим ресторант, магазин или спортен обект все още не работи с нашите ваучери и със Sport Pass? Споделете с нас и ние ще направим всичко възможно да станат част от нашата мрежа.

Препоръчайте обект

Познавате ли компания, която все още не е наш клиент? Препоръчайте ни я и може да спечелите награда.

Доведете партньор

Важни документи

Тук можете да намерите всички важни документи, свързани с поръчката, приемането и осребряването на ваучери, както и такива, свързани със Содексо ПАСС България.

Име Продукт Категория Файл
Бланка за осребряване на ваучери Трапеза Pass Трапеза PASS нар. 7 и нар.11 Търговец Свали
Бланка за осребряване на ваучери Подарък Pass Подарък PASS Търговец Свали
Бланка за осребряване на ваучери Flexi PASS Flexi PASS Търговец Свали
НАРЕДБА No 7 от 9.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор Трапеза PASS нар. 7 Търговец Свали
Наредба № 11 от 21 декември 2005 г. за определяне на условията и реда за осигуряване на безплатна храна и/или добавки към нея Трапеза PASS нар.11 Търговец Свали
Защитните елементи на Трапеза PASS Трапеза PASS нар. 7 и нар.11 Търговец Свали
Защитните елементи на Подарък PASS Подарък PASS Търговец Свали
Защитните елементи на Flexi PASS Flexi PASS Търговец Свали
Инструкции за работа и осребряване на ваучери Важи за всички видове ваучери Търговец Свали
Бланка за получаване на фактура по имейл Важи за всички видове ваучери Търговец Свали
Бланка за смяна на IBAN Валидна за всички Търговец Свали
Декларация за бизнес етика Содексо България Търговец Свали
Политика по качество Содексо България Търговец Свали
Указание за счетоводно отчитане, представяне и данъчно третиране на механизма на предоставяне на ваучерите за храна Трапеза PASS Търговец Свали

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700
Вашият браузър не е обновен!

Обновете си браузъра за да видите този сайт коректно. Обновете си браузъра сега

×