Зарадвайте служителите си с ваучери за Великден

За богата празнична трапеза

Ваучерите за храна Трапеза Pass по наредба 7 са чудесно решение да зарадвате служителите си за Великден като им помогнете да имат по-богата празнична трапеза.

Необлагаемата месечна сума, която можете да предоставите на член на екипа, е 200 лв. Предимствата на ваучерите за храна са:

  • 100% освободени от данъци и такси
  • Приемат се в над 10 000 обекта в цялата страна
  • Лесна администрация

 

Подарък по мярка за всеки

Ваучерите за подарък Подарък Pass са чудесно решение за предоставяне на допълнителен стимул на вашите служители по случай Великден. Ваучерите са мултифункционални – могат да се използват в магазини за техника, за дрехи и обувки, за подаръци, за детски стоки, стоки за дома, както и хранителни магазини.

Подарък Pass e изискано решение за работодатели, които искат да покажат лично отношение и същевременно да дадат богат избор на служителите си. Предимства на ваучерите:

  • Валидни за широк набор от продукти и услуги
  • Приемат се в над 12 000 обекта в цялата страна
  • Имат лесна администрация

 

Защо да изберете Содексо

2 500+ корпоративни клиенти

12 300+ търговски партньори

200 000+ потребители

Изпратете запитване за безплатна оферта за нови клиенти

Заявете безплатна оферта – наш представител ще се свърже с Вас в най-кратки срокове и ще ви предостави предложение, съобразено с нуждите на вашата фирма.

Ако вече сте клиент на Содексо, можете да направите поръчка през нашата онлайн платформа или да се свържете с мениджъра на вашия акаунт.