Подарък Pass за всеки Ваш празник

Пролетта наближава, а с нея и някои от най-обичаните празници през годината. Именно този период много компании използват, за да покажат признателност към служителите си, да ги мотивират и да кажат „Благодаря“ за усилията на работното място. 


В Содексо вярваме, че хората са най-важният ресурс в една компания. В една високо конкурентна среда способността да привличаш и задържаш талантливи служители, да им показваш признателност,  е от особено значение за всяка компания.


Според проучване на AON за 2016г (проведено сред 15 793 служители в България) почти 100% от анкетираните заявяват, че социалните придобивки са особено важни за тяхната ангажираност към компанията, за задържането им като служители или за привличането им като нови кадри.

Един от инструментите, които предлагаме на своите партньори за признание, мотивиране и увеличение на ангажираността на служителите, това са ваучерите Подарък Pass.


Дългогодишният международен опит на Содексо на пазара за социални придобивки показва, че сред предпочитаните празници, на които работодателите избират да зарадват екипа си с ваучери Подарък Pass са 8-ми март и Великден.

Освен за тези празници, Подарък Pass може да се предоставя както за лични поводи (рожден ден, сватба, пенсиониране, раждане на дете), така и като награда за постигнати резултати, за създаване на лоялност и дългосрочни отношения както между работодател и служител, така и между фирма и нейните бизнес партньори.

Ваучерите Подарък Pass идват с множество предимства: лесно администриране, мрежа от над 10 000 търговки обекта в цялата страна, възможност за персонализирано послание върху ваучерите, освободени са от данъци за служителите и бизнес партньорите, на които го предоставяте. Най-важно предимство обаче, е свързано с повишаването на мотивацията, задържането и по-доброто представяне на служителите в работна среда.

Възнаградете Вашите служители и бизнес партньори и им предложете свободата да изберат подаръците (продукти и услуги като дрехи, козметика, електроника,  култура, спа и толкова още), които ще ги правят щастливи през предстоящите пролетни и Великденски празници.