Содексо – празнични поръчки, начин на работа и мерки за безопасност

Уважаеми клиенти,

Предвид ситуацията в страната с нарастващия брой заразени от Covid 19, бихме искали да Ви информираме, че Содексо България продължава да спазва взетите още през месец март мерки, а именно:

  • Дистанционна работа на повечето наши служители и виртуален формат на срещи за повечето ни отдели;
  • Работен режим на смени за служителите, които не могат да работят дистанционно, с цел ограничаване на контактите и превенция;
  • Завишен контрол на достъпа при вземане и оставяне на ваучери за осребряване.

Тези мерки няма да повлияят на начина, по който работим с Вас, защото всички оперативни системи на Содексо България са доказано и успешно адаптирани от пролетта насам. 
Какво означава това за Вас:

  • Содексо ще продължи да работи нормално и няма да има прекъсване на услугите, които ползвате;
  • Поръчките, производството и доставките на ваучерите, ще се случват по познатия за Вас начин, а всички заявки, фактури и плащания се обработват своевременно;
  • Всички наши търговски партньори приемат нашите ваучери в своите обекти без промяна, както и досега;
  • Взимането и оставането на ваучери за осребряване от/в офиса ни в Бизнес Парк София, сграда 12А, ет. 1, също се осъществява, както досега -  всеки работен ден от 9 до 12 часа.

Наясно сме, че много наши клиенти, подобно на нас също са преминали на дистанционен начин на работа, при който имат нужда от повече време да доставят ваучерите на служителите си. Във връзка с това и наближаващите Коледни празници, очакваме увеличен обем на поръчки на ваучери Подарък PassТрапеза Pass и Flexi Pass.

Любезно Ви молим, да планирате и направите своите поръчки за следващите месеци по-рано, за да можем да гарантиране навременната им доставка. Така ще можете да  зарадвате и да дадете повече време на служителите си да използват своите ваучери преди и по време предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Бъдете здрави!

С най-добри пожелания,
Екипът на Содексо