Tasty place: Подарете си незабравими сладки изкушения от Indrishe

Всеки любител на сладките изкушения ще остане доволен от посещението си в бутиковата сладкарница Indrishe в София. Тя предлага неустоими торти, изкушаващи печива и уникални десерти, които смайват с визия и омайват с вкус.

Индрише е най-новото предложение в поредицата на Содексо Tasty place near you. Кампанията представя наши търговски партньори с малък или среден бизнес, фокусирани върху използването на местни продукти.

Собственикът шеф Миряна Петрова държи на качествените продукти, които използва за сладките изкушения, които създава. В допълнение променя асортимента според сезоните, така че посетителите да могат да опитат нещо различно при всяко посещение. Всеки десерт на Indrishe е истинско бижу с уникален почерк – ръчно изработен подарък за всички сетива.

Можете да откриете предложенията на Indrishe и в платформата foody.to, която има за цел да намали разхищението на храна. От там можете да си поръчате кутия със сладки изкушения, която да ви изненада с вкусове и аромати.

През летния сезон Indrishe предлага множество леки и деликатни десерти с екзотични плодове и цитрусови нотки. Препоръчваме да опитате десертите "Kокос, манго и маракуя", "Лимонова трилогия", "Индрише и праскови" и още много вкусове и изненади от Indrishe.

Десерт Индрише и Праскови

Индрише и праскови - кадифен слой с шоколад и какаово масло, шантили с бял шоколад и инфузия с индрише, кремю с праскови и сочен, въздушен кейк с праскови.

десерт Лимонова трилогия

Лимонова трилогия - мус с бял шоколад и лимон, център от лимонова панакота, лимонов кейк, глазура с бял шоколад и естествен оцветител с куркума.

Индрише – Десерти с уникален почерк

Локация: София, ул. „Г. С. Раковски“ 161
Facebook: https://www.facebook.com/indrishe.bg/
Instagram: @indrishe.bg
Foodie.to профил: https://foody.to/vendor/indrishe

Приема продукти на Содексо:

  • ваучери за храна Трапеза Pass,
  • дигитална социална придобивка Gift Pass,
  • мултифункционални ваучери Подарък Pass и Flexi Pass.