Tasty place near you: Насладете се на пица и паста от La Terra

Търсите вълнуващо, динамично и ароматно изживяване с автентична италианска кухня? Ако все още не сте, трябва да опитате предложенията на ресторанти La Terra в София. Те са перфектното място за тези, които са ценители на италианската кухня и търсят място с наистина автентични рецепти.

Радостин Кирязов - ресторант La Terra

В La Terra можете да се насладите на авторските рецепти на шеф Радостин Кирязов, петкратен световен шампион по пица. Неговите пици са в стил Pizza alla Romana. Уникалното при тях е тестото, чийто аромат ще усетите веднага щом прекрачите прага на заведението. В менюто можете да откриете и други италиански специалитети като паста, както и изкушаващи десерти.

La Terra е първото предложение в новата поредица на Содексо Tasty place near you, в което представяме наши търговски партньори с малък или среден бизнес.

Вълнуващ, динамичен и ароматен – така описва начина си на живот екипът на La Terra. Основната им мисия е ресторантът да бъде място, което съчетава всички аспекти от ежедневието, изкуството и кулинарния живот. Освен да се насладите на италианската кухня на място за обяд или вечеря, можете да направите поръчка за вкъщи. Или да закупите продукти от кулинарния щанд и да опитате да сътворите кулинарни изкушения в домашни условия.

„За пицата може да се говори много, но най-важното е... да се използват качествени продукти. Тя е Кралица и изисква уважение. А аз уважавам достатъчно много и моите клиенти и приятели, за да им предлагам нещо, което не заслужава внимание.“, споделя шеф Кирязов.

Локации:

  • гр.София, ул.Граф Игнатиев 52 – 54
  • гр.София, кв.Манастирски ливади, ул. Боян Петров 7

Уебсайт: laterra.bg

Приема продукти на Содексо:

  • ваучери за храна Трапеза Pass
  • дигитална социална придобивка Gift Pass
  • мултифункционални ваучери Подарък Pass и Flexi Pass
Пица от La Terra