Важна информация за работата на партньорските обекти на Andjoy

Скъпи клиенти,

Следим внимателно ситуацията с разпространението на коронавирус в страната и се стремим да реагираме своевременно.

По заповед на Министерството на Здравеопазването от днес 13.03.2020 г. се преостановява достъпът до обществени места, в това число спортни обекти, кина, СПА центрове, заведения за хранене и тн. Това означава, че в периода на забраната няма да можете да използвате своите абонаменти за услугата Andjoy.

Във връзка с приетите извънредни мерки и невъзможността да използвате абонаментите си – Ви информираме, че работим по намирането на начин за безплатно удължаване на всички заплатени месечни абонаменти за периода, за който нашите партньорски обекти останат затворени.

Ще се свържем с Вас при първа възможност, за да Ви информираме как ще се случи това.

Междувременно, ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на support.bg@andjoy.life и най-вече погрижете се за себе си и близките си, следвайки съветите на официалните власти за хигиената, социалната дистанция и всички други насоки, които ще гарантират Вашето здраве.

Екипът на Andjoy

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700