Важна информация за работата на партньорските обекти на Andjoy

Скъпи клиенти,

Следим внимателно ситуацията с разпространението на коронавирус в страната и се стремим да реагираме своевременно.

По заповед на Министерството на Здравеопазването от днес 13.03.2020 г. се преостановява достъпът до обществени места, в това число спортни обекти, кина, СПА центрове, заведения за хранене и тн. Това означава, че в периода на забраната няма да можете да използвате своите абонаменти за услугата Andjoy.

Във връзка с приетите извънредни мерки и невъзможността да използвате абонаментите си – Ви информираме, че работим по намирането на начин за безплатно удължаване на всички заплатени месечни абонаменти за периода, за който нашите партньорски обекти останат затворени.

Ще се свържем с Вас при първа възможност, за да Ви информираме как ще се случи това.

Междувременно, ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на support.bg@andjoy.life и най-вече погрижете се за себе си и близките си, следвайки съветите на официалните власти за хигиената, социалната дистанция и всички други насоки, които ще гарантират Вашето здраве.

Екипът на Andjoy

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700
Вашият браузър не е обновен!

Обновете си браузъра за да видите този сайт коректно. Обновете си браузъра сега

×