• За работодатели
    • За служители
    • За Търговци

Зарадвайте служителите си и този Великден

Великден е след точно 1 месец. Решихте ли как да зарадвате екипа си? Ако все още не сте планирали великденка инициатива, все още имате време да изненадате служителите си по случай този светъл празник. 
 
Ние от Содексо сме винаги насреща с добри идеи: ваучерите ни Подарък Pass са чудесен избор за универсален и практичен подарък, който предоставя възможността на притежателите им сами да избират подаръците, които ще ги направят щастливи. Мода, техника, СПА услуги, ресторанти и хотели са само част от близо 10 000 обекта, където Подарък Pass могат да бъдат използвани.
 
Във време, в което задържането и привличането на таланти е особено важно за всяка компания, един жест на признателсност и благодарност не само ще зарадва екипа Ви, но и ще увеличи мотивацията, доверието и лоялността към компанията. 
 
При какви други поводи можете да използвате ваучерите Подарък Pass: 
- Подаръци за лични поводи на служители и бизнес партньори (рождени дни, сватба, раждане на дете, юбилей и много други);
- Корпоративни подаръци за официални празници (Коледа, Нова година, Великден);
- Подаръци за Вашите най-добри служители и екипи при високи резултати;
- Подаръци за клиенти и бизнес партньори;
- Награди във вашите маркетингови промоции;
 
Ако искате да поръчате ваучери за Вашите служители, можете да използвате нашата онлайн форма за поръчки: https://sodexoclient.bg/order-vouchers/