За Pluxee Bulgaria

Научете повече за нашата история, мисия и ценности.

Свят от възможности за работодатели, служители и търговски партньори

Международната група Pluxee

Ние сме Pluxee (Плъкси) – водещ международен партньор на компаниите в областта на ангажираността на служителите и социалните придобивки.

Работодател с таблет

Изградете взаимоотношения със служителите си

Ние създаваме свят от възможности, за да помогнем на Вашите служители да се насладят на това, което е наистина важно в живота им. Ние предефинираме бъдещето на бизнеса за социални придобивки и възнаграждения за служители.
Предлагаме щастливи моменти и вълнуващи възможности. Предоставяме на служителите Ви свободата да увеличат покупателната си способност, да подобрят благосъстоянието си и да се наслаждават на по-пълноценен живот. Защото знаем, че това е важно за тях. И за Вас.

Жена с таблет зад бара в кафене

Станете наши бизнес партньори и бъдете истински лидери

Помагаме на нашите търговски партньори да развиват бизнеса си. Вдъхновяваме колегите си да градят успешни кариери, като същевременно оказват положително влияние върху живота на милиони хора. Фокусирани сме върху потребителите, водени сме от технологиите и непрестанно се стремим да сме по-добри.

Pluxee в цифри

Alt text

250

продукта

Alt text

500 000

клиенти

Alt text

31

държави

Alt text

36 милиона

потребители

Alt text

1,7 милиона

търговски партньори

Ние сме предпочитан партньор по целия свят. Разбираме нуждите на работодателите, служителите и търговските ни партньори. Ето защо за нас е важно да предоставяме повече щастливи моменти, повече възможности и повече от това, което наистина има значение. За всеки един от тях.

Дайте свобода на служителите си. Да избират това, което искат. Да се наслаждават на това, което е наистина важно в живота им. Всеки ден.

Изберете Pluxee. Свят на възможности.

Pluxee в България

Pluxee Bulgaria е част от международната група с присъствие в 31 страни.

Историята на фирмата в България започва през 2003 година. Оттогава нашият екип от професионалисти е доверен партньор на фирми от различни бизнес сектори, както и търговски обекти в цялата страна.

Продуктите на компанията в България са в сферата на социалните придобивки и възнаграждения – ваучери за храна и за подарък, както и виртуална карта за подарък.

Pluxee Bulgaria е член на Асоциацията на операторите на ваучери за храна в България (АОВХ).

Плъкси България в цифри

Alt text

5 000+

корпоративни клиенти

Alt text

12 000+

търговски обекти

Alt text

250 000+

крайни потребители