Свят от възможности за работодатели, служители и търговски партньори

Pluxee international

Международната група Pluxee

Ние сме Pluxee (Плъкси) - водещ международен партньор на компаниите в областта на ангажираността на служителите и социалните придобивки.

Ние създаваме свят от възможности, за да помогнем на вашите служители да се насладят на това, което е наистина важно в живота им. Ние предефинираме бъдещето на бизнеса за социални придобивки и възнаграждения за служители, като предлагаме щастливи моменти и вълнуващи възможности. Предоставяме им свободата и възможността да увеличат покупателната си способност, да подобрят благосъстоянието си и да се наслаждават на по-пълноценен живот. 

Даваме възможност на нашите клиенти да градят взаимоотношения със служителите си. Помагаме на нашите търговски партньори да развиват бизнеса си динамично. Вдъхновяваме колегите си да градят успешни кариери, като същевременно оказват положително влияние върху живота на милиони хора. Фокусирани сме върху потребителите, водени сме от технологиите и непрестанно се стремим към напредък. 
 

Pluxee в цифри

Alt text

250

продукта

Alt text

500 000

клиенти

Alt text

31

държави

Alt text

36 милиона

потребители

Alt text

1,7 милиона

търговски партньори

Ние сме предпочитаният партньор за общностите по целия свят, като им носим повече щастливи моменти, повече възможности и повече от това, което наистина има значение.

Готови ли сте да осигурите повече в ежедневието на служителите си?

За да се наслаждават на това, което е наистина важно в живота им. 

Всеки ден.

Изберете Pluxee. Свят от възможности.

Pluxee in Bulgaria

Pluxee в България

Pluxee Bulgaria е част от международната група с присъствие в 31 страни. 

Историята на фирмата в България започва през 2003 година. Оттогава нашият екип от професионалисти е доверен партньор на фирми от различни бизнес сектори, както и търговски обекти в цялата страна. 

Продуктите на компанията в България са в сферата на социалните придобивки и възнаграждения – ваучери за храна и за подарък, както и виртуална карта за подарък. 

Pluxee Bulgaria е член на Асоциацията на операторите на ваучери за храна в България (АОВХ).

Защо да изберете нас?

Alt text

5 000+

корпоративни клиенти

Alt text

12 000+

търговски обекти

Alt text

250 000+

крайни потребители