Развий кариерата си в Pluxee Bulgaria

Мечтаеш за работа, в която ще разгърнеш пълния си потенциал, идеите ти ще бъдат чути и ще правиш живота на хората по-хубав? Pluxee е компанията, в която можеш да имаш всичко това - и много повече.

За Pluxee

Ние сме Pluxee (Плъкси) - водещ международен партньор на компаниите в областта на ангажираността на служителите и социалните придобивки.

Ние създаваме свят от възможности за нашите корпоративни, крайни клиенти и  търговски партньори. Като работодател се стремим да изпълняваме тази мисия и за нашите служители.  

Careers image

Оставаш своя отпечатък

В Pluxee не само оставяш своята следа в нашето дигитално бъдеще, но и участваш в проекти, които докосват живота на хиляди хора. Твоят принос има значение за нас – твоята гледна точка, идеи и принос ще оставят отпечатък върху начина, по който ще изглежда утре преживяването на служителите.

Careers image

Вдъхновяваш хората

Твоят принос има значение за нас – твоята гледна точка и идеи ще оставят отпечатък върху начина, по който утре ще изглежда преживяването на служителите. Това е комбинирано със свобода и автономност да развиваме бизнеса и да оставим отпечатък в живота на хиляди хора с продуктите си.

Careers image

Растем заедно

От дигитална трансформация до нови преживявания за служителите, ние сме поели пътешествие към растежа. Ще инвестираме в индивидуалното развитие на всеки член на екипа, с подкрепяща, гъвкава и модерна култура на компанията, която ни помага да увеличим растежа си.

Групата Pluxee

Alt text

500,000 клиента

И причини за всичко, което правим

Alt text

36 милиона души

На които помагаме всеки ден

Alt text

5,000 + таланти

Които работят за вас

Alt text

4.4 милиона транзакции

Всеки ден – по 50 на секунда!

Alt text

1.7 милиона търговски партньори

Които се развиват заедно с нас

Alt text

31 държави

Където можем да се срещнем

Pluxee in Bulgaria

Pluxee в България

Плъкси е новата марка на услугите за социални придобивки и възнаграждения на световната компания Содексо - световен лидер в предоставянето на услуги, които подобряват качеството на живот.

Офисът на компанията в България е открит през 2003г, а днес екипът е над 50 души. Предоставяните услуги са в сферата на социалните придобивки и възнагражденията, като компанията е сред водещите на местния пазар. Основните продукти са ваучерите за храна и подарък за служители, както и разработване на цялостна система за социални придобивки за компания. 
 

Pluxee

Нашите служители са ключов ресурс за компанията, затова получават пакет със социални придобивки, който включва:

  • 20 дни годишна отпуска + 2 допълнителни дни
  • Покриване на разходи за транспорт
  • 200 лв. ваучери за храна
  • Допълнително здравно осигуряване и застраховка живот
  • Бонуси за рождeни дни, празници, житейски събития като сватба и раждане на дете
  • 5 дни отпуск за грижа за член на семейството
  • Програма за подкрепа на служителите с психологическа, финансова и правна информация
  • Допълнителна подкрепа за отпуск по майчинство или бащинство.