Новини и Блог

Разгледайте най-новите публикации в нашия блог.

Image
Балев органик кафе - София

Tasty Place

Tasty place: Кафе изживяване с неустоим вкус в Балев Органик Кафе

Намиращо се в сърцето на София, Балев Органик Кафе впечатлява с приятна обстановка и уют. Само на метри от Южен парк, може да отпочинете и да забравите за миг забързаната градска среда.

Вижте още
Image
Жена пред своя търговски обект

Дигитални новини

Дигитализацията на ваучерите за храна започна на 1 януари 2024г. Електронните ваучери са чудесна нова възможност за собствениците на търговски обекти. Ако се интересувате от нея и имате нужда от повече информация – това е правилното място. От Pluxee събрахме отговорите на всички често задавани въпроси от търговски партньори.

Image
Плащане с карта Плъкси

Дигитални новини

Ти си работодател и знаеш, че от 1 януари 2024 г. започна дигитализацията на ваучерите за храна, но не си запознат с детайли по темата? Или си човекът, който се грижи за социалните придобивки на екипа, но това е само една от многото ти задачи от безкраен списък?

Image
Колеги отварят подаръци

Работодатели

Отново е това време, в което застудява и започваме да мислим както за края на бизнес годината, така и за коледното парти и коледните подаръци за служителите ни.

Image
Човек пред компютър

Новини

Платформата за поръчка на ваучери и презареждане на карти за подарък на Плъкси България вече има нов, по-удобен дизайн. Всички добре познати функционалности за поръчки и фактури остават непроменени.

Image
Две ръце с плъкси карта

Дигитални новини

От 1 януари 2024 г. официално стартира дигитализацията на добре познатите на всички хартиени ваучери за храна. Това означава, че фирмите, издаващи ваучери за храна, ще започнат издаването им на електронен носител – физическа или дигитална карта.

Image
Капкейк от Take a Cake

Tasty Place

Малко хора могат да устоят на сладки изкушения, а това става ще по-трудно, щом прекрачите прага на някоя от пекарните Take a cake в София. Веднага ще усетите аромат на току-що изпечени кексчета, приговени от качествени продуктии, и декорирани пред очите ви.

Image
Брънч с яйца на очи

Tasty Place

Pluxee Bulgaria поставя началото на нова, вълнуваща кампания – Tasty place near you.

Image
moretimeoutside.jpg

Служители

Времето сред природата намалява стреса. Научни изследвания показват, че хората, които прекарват време навън, имат по-ниски нива на стресовия хормон кортизол в сравнение с тези, които прекарват повече време на закрито.

Image
Плащане с карта за храна Плъкси

Работодатели

През 2024г. ваучерите за храна стават електронни с влизането в сила на промените в Закона за корпоративно подоходно облагане (ЗКПО) и Наредба N 7.

Image
Как служителите ни да бъдат щастливи през 2024?

Работодатели

Щастие! То е от основно значение за всеки един бизнес и е изключително важно неговите служители да бъдат щастливи.

Image
Сладкарница Костис - София

Tasty Place

„Хляб като някога, торти като никога!“ - под това мото екипът на гръцката сладкопекарна Kostis в София създава сладки и солени творения, които отговарят и на най-капризния вкус. Във всеки от четирите им обекта ще намерите богата витрина с хлябове, солени и сладки печива, различни десерти и торти.

Image
Содексо Пасс България става Плъкси България

Новини

Sodexo Benefits & Rewards Services (Содексо Услуги за социални придобивки и възнаграждения), водещ международен партньор на компаниите в областта на ангажираността на служителите и на социалните придобивки, се трансформира в нов бранд, Pluxee (Плъкси):

Image
Какво е CSR (КСО)?

Работодатели

Все по-често чуваме за CSR или КСО. Но какво се крие зад това съкращение?

Image
TastePlaceNearU_Tozzi.jpg

Tasty Place

Кулинарни изкушения в приятелска и уютна атмосфера предлага ресторант Tozzi Onzzi в София. Стандартът на обслужване на екипа е „Не съществува анонимен Гост!“, затова обичат да говорят със своите гости на малко име и да имат подход, съобразен с нуждите на всеки посетител.

Image
5 храни за по-добра концентрация

Служители

Живеем в свят, в който е невероятно лесно да се разсеяш - непрекъснато около нас се леят новини, постове в социалните мрежи и лични съобщения през различни платформи.