Новини и Блог

Разгледайте най-новите публикации в нашия блог.

Image
Плащане с карта за храна Плъкси

Служители

Печели награди с твоя електронен ваучер за храна Pluxee от Visa!

Празнуваме лятото с Pluxee и Visa

Вижте още
Image
Момиче с жълт пуловер и слушалки

Работодатели

Щастието на всеки ваш служител е важно за нас!
Pluxee предоставя на всички клиенти с електронни ваучери за храна 6-месечен безплатен период в платформата за отстъпки Re:club на нашите партньори от Re:benefit.*

Image
Жена прибира куфар в автомобил

Служители

Лятото е вече тук и всички се настройват за така мечтаната почивка. На море или на планина, в България или в чужбина – доброто ни здравословно състояние е ключово, за да се насладим максимално на отпуската си.

Image
 Победителите от Rinker Women Challenge 1.0

Новини

За нас от Плъкси България е изключителна привилегия, че имаме възможността благодарение на нашия глобален партньор – международната неправителствена организация Stop Hunger, да действаме тук и сега за по-добро бъдеще в България. Rinker Women Challenge 1.0 е част от тригодишен проект, насочен към овластяване на жени в неравностойно положение чрез психологическа подкрепа, подобряване възможностите им за реализация на пазара на труда и развиване на предприемачески умения. Целта на програмата е да подкрепим бизнес начинания на жени, които имат положително въздействие върху живота на жените в България.

Image
Q-ftetaria - атмосфера от ресторанта

Tasty Place

Търсите ново предложение за обяд или вечеря, което хем да бъде нестандартно, хем страшно вкусно?

Image
Ваучер за храна Плъкси

Новини

На 30.01.2024г. са обнародвани промени в Наредбата за елементите на възнаграждението и за доходите, върху които се правят осигурителни вноски.

Image
Балев органик кафе - София

Tasty Place

Намиращо се в сърцето на София, Балев Органик Кафе впечатлява с приятна обстановка и уют. Само на метри от Южен парк, може да отпочинете и да забравите за миг забързаната градска среда.

Image
Жена пред своя търговски обект

Дигитални новини

Дигитализацията на ваучерите за храна започна на 1 януари 2024г. Електронните ваучери са чудесна нова възможност за собствениците на търговски обекти. Ако се интересувате от нея и имате нужда от повече информация – това е правилното място. От Pluxee събрахме отговорите на всички често задавани въпроси от търговски партньори.

Image
Плащане с карта Плъкси

Дигитални новини

Ти си работодател и знаеш, че от 1 януари 2024 г. започна дигитализацията на ваучерите за храна, но не си запознат с детайли по темата? Или си човекът, който се грижи за социалните придобивки на екипа, но това е само една от многото ти задачи от безкраен списък?

Image
Колеги отварят подаръци

Работодатели

Отново е това време, в което застудява и започваме да мислим както за края на бизнес годината, така и за коледното парти и коледните подаръци за служителите ни.

Image
Човек пред компютър

Новини

Платформата за поръчка на ваучери и презареждане на карти за подарък на Плъкси България вече има нов, по-удобен дизайн. Всички добре познати функционалности за поръчки и фактури остават непроменени.

Image
Две ръце с плъкси карта

Дигитални новини

От 1 януари 2024 г. официално стартира дигитализацията на добре познатите на всички хартиени ваучери за храна. Това означава, че фирмите, издаващи ваучери за храна, ще започнат издаването им на електронен носител – физическа или дигитална карта.

Image
Капкейк от Take a Cake

Tasty Place

Малко хора могат да устоят на сладки изкушения, а това става ще по-трудно, щом прекрачите прага на някоя от пекарните Take a cake в София. Веднага ще усетите аромат на току-що изпечени кексчета, приговени от качествени продуктии, и декорирани пред очите ви.

Image
Брънч с яйца на очи

Tasty Place

Pluxee Bulgaria поставя началото на нова, вълнуваща кампания – Tasty place near you.

Image
moretimeoutside.jpg

Служители

Времето сред природата намалява стреса. Научни изследвания показват, че хората, които прекарват време навън, имат по-ниски нива на стресовия хормон кортизол в сравнение с тези, които прекарват повече време на закрито.

Image
Плащане с карта за храна Плъкси

Работодатели

През 2024г. ваучерите за храна станаха електронни с влизането в сила на промените в Закона за корпоративно подоходно облагане (ЗКПО) и Наредба N 7.