Новини и Блог

Разгледайте най-новите публикации в нашия блог.

Image
Човек пред компютър

Новини

Нов дизайн на платформата за поръчки от клиенти

Платформата за поръчка на ваучери и презареждане на карти за подарък на Плъкси България (доскоро Interaktiv) вече има нов, по-удобен дизайн. Всички добре познати функционалности за поръчки и фактури остават непроменени.

Вижте още
Image
Две ръце с плъкси карта

Дигитални новини

От 1 януари 2024 г. официално стартира дигитализацията на добре познатите на всички хартиени ваучери за храна. Това означава, че фирмите, издаващи ваучери за храна, ще започнат издаването им на електронен носител – физическа или дигитална карта.

Image
Капкейк от Take a Cake

Tasty Place

Малко хора могат да устоят на сладки изкушения, а това става ще по-трудно, щом прекрачите прага на някоя от пекарните Take a cake в София. Веднага ще усетите аромат на току-що изпечени кексчета, приговени от качествени продуктии, и декорирани пред очите ви.

Image
Брънч с яйца на очи

Tasty Place

Pluxee Bulgaria поставя началото на нова, вълнуваща кампания – Tasty place near you.

Image
moretimeoutside.jpg

Служители

Времето сред природата намалява стреса. Научни изследвания показват, че хората, които прекарват време навън, имат по-ниски нива на стресовия хормон кортизол в сравнение с тези, които прекарват повече време на закрито.

Image
Бъдеще без хартия: ваучерите за храна стават дигитални от 2024 г.

Работодатели

На 01.08.2023г. официално бяха обнародвани в Държавен вестник изменения и допълнения в ЗКПО, свързани с ваучерите за храна.

Image
Как служителите ни да бъдат щастливи през 2024?

Работодатели

Щастие! То е от основно значение за всеки един бизнес и е изключително важно неговите служители да бъдат щастливи.

Image
Сладкарница Костис - София

Tasty Place

„Хляб като някога, торти като никога!“ - под това мото екипът на гръцката сладкопекарна Kostis в София създава сладки и солени творения, които отговарят и на най-капризния вкус. Във всеки от четирите им обекта ще намерите богата витрина с хлябове, солени и сладки печива, различни десерти и торти.

Image
Содексо Пасс България става Плъкси България

Новини

Sodexo Benefits & Rewards Services (Содексо Услуги за социални придобивки и възнаграждения), водещ международен партньор на компаниите в областта на ангажираността на служителите и на социалните придобивки, се трансформира в нов бранд, Pluxee (Плъкси):

Image
Какво е CSR (КСО)?

Работодатели

Все по-често чуваме за CSR или КСО. Но какво се крие зад това съкращение?

Image
TastePlaceNearU_Tozzi.jpg

Tasty Place

Кулинарни изкушения в приятелска и уютна атмосфера предлага ресторант Tozzi Onzzi в София. Стандартът на обслужване на екипа е „Не съществува анонимен Гост!“, затова обичат да говорят със своите гости на малко име и да имат подход, съобразен с нуждите на всеки посетител.

Image
5 храни за по-добра концентрация

Служители

Живеем в свят, в който е невероятно лесно да се разсеяш - непрекъснато около нас се леят новини, постове в социалните мрежи и лични съобщения през различни платформи.

Image
Липса на мотивация за работа – 5 основни стъпки към самомотивацията

Служители

Колко често ви се случва да седите пред компютъра, да хвърляте по едно око през прозореца, да видите слънчевите лъчи или блясъка на снежната приказка, и да загубите интерес към задачата, по която трябва да работите?

Image
Sodexo_blog_template_0006_Pizza.jpg

Tasty Place

Търсите вълнуващо, динамично и ароматно изживяване с автентична италианска кухня? Ако все още не сте, трябва да опитате предложенията на ресторанти La Terra в София. Те са перфектното място за тези, които са ценители на италианската кухня и търсят място с наистина автентични рецепти.

Image
Бъдеще без хартия: ваучерите за храна стават дигитални от 2024 г.

Работодатели

Индивидуалната квота за предоставяне на ваучери за храна за 2023г. е увеличена от 4 млн. лв. на 6 млн. лв. със заповед на министъра на финансите от 20.03.2023г.

Image
Топ 5 на дигиталните социални придобивки

Работодатели

Социалните придобивки са инструмент на работодателите, чрез който да стимулират, мотивират и подпомагат своите служители.