Калкулатор за ваучери за храна

С нашия калкулатор за ваучери за храна лесно и бързо можете да изчислите колко средства можете да спестите, ако започнете да предоставяте електронни ваучери за храна по Наредба 7 на своите служители.

Въведете месечната сума, която смятате да предоставяте, и броя на служители във вашата фирма.

Можете да изпратите калкулацията на своя имейл или да се свържете с нас, за да получите безплатна оферта за електронни ваучери за храна.

Бележки към калкулациите

Представените изчисления са само примерни и не представляват търговско предложение. Оферта, съгласно действащото законодателство, може да Ви бъде изготвена от наш представител, ако изпратите запитване тук

Имайте предвид, че при изчислението:

  1. Данък в/у доходите на физически лица e 10% - изчислен след приспадане на социалните осигуровки за сметка на служителя.
  2. Осигуровките за сметка на работодателя за ТЗПБ за примера - 0.5% (диапазон 0.4 - 1.1 -определени със Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за съответната година по групи основни икономически дейности.
  3. Не се отчитат допълнителни осигуровки за работника за получени ваучери над 200 лв. на месец, защото за примера те са за сметка на работодателя - за да не се намалява нетното възнаграждение на служителя в пари.