Pluxee Bulgaria – вашият надежден бизнес партньор

Ако сте работодател, който винаги иска да предостави повече на своя екип, партньорството с Pluxee е правилната стъпка. Нашите лесни решения за социални придобивки за служители ще ви помогнат да мотивирате своите служители, да спестите средства и да намалите административната тежест. За да можете да се фокусирате върху наистина важните неща – за останалото можете да разчитате на нас.

Merchants product image

Какви продукти предлага Pluxee?

Продуктите на Pluxee са ваучери за храна, ваучери за подарък и виртуална карта за подарък. От началото на 2024г. започваме издаването и на електронни ваучери за храна на физическа карта VISA. Можете да разгледате нашето портфолио тук.

Happy employers

Какви са предимствата при работа с нас?

Правите служителите си по-щастливи: Всяка допълнителна придобивка повишава мотивацията на хората. Нашите предложения влияят пряко на покупателната способност на служителите и се оценяват високо от тях.
• Спестявате средства: Ваучерите за храна, които предлагаме, са 100% освободени от данъци и такси в размер до 200 лв. месечно на служител. Това е чудесна възможност да оптимизирате бюджета на фирмата, и същевременно служителите ви да бъдат доволни.
• Не губите време в администрация: Имате възможност за лесно подписване на договор онлайн, както и за поръчки през нашата интерактивна платформа. Знаем колко е важно вашето време, затова обслужването ни е бързо и лесно за вас.

Как да започнете да работите с Pluxee?

За да започнете да предоставяте нашите продукти на своите служители, трябва да сключите сключите договор с нас. За ваше удобство, това може да се случи и онлайн.

Попълнете формата и наш консултант ще се свърже с вас, за да ви предложи най-доброто решение за вашата фирма и ви запознае с процеса по сключване на договор. 

Защо да изберете Pluxee?

Alt text

5000+

корпоративни клиенти

Alt text

12 000+

търговски обекти

Alt text

250 000+

крайни потребители