Капкейк от Take a Cake

Tasty place: Животът става по-хубав с десерт от Take a cake

13.11.2023

Малко хора могат да устоят на сладки изкушения, а това става ще по-трудно, щом прекрачите прага на някоя от пекарните Take a cake в София. Веднага ще усетите аромат на току-що изпечени кексчета, приговени от качествени продуктии, и декорирани пред очите ви.

Take a cake е новото предложение в поредицата ни Tasty place near you. Кампанията представя търговски партньори с малък или среден бизнес, в които можете да използвате нашите продукти, за да опитате различни вкусове.

Пекарните Take a cake са чудесно място да си вземете нещо сладко и кафе за закуска на път към офиса, или да прескочите в обедната почивка. Предложенията са разнообразни: капкейкове и мъфини с най-различни вкусове, кейк попс, бисквити и мадлени. Ако не сте наблизо до трите локации, лесно можете да поръчате кутия с лакомства с доставка до дома или офиса през сайта.

В зависимост от сезона, пекарните предлагат сезонни вкусове, както и декорации за празници – именни и рождени дни, първия учебен ден, Коледа, Великден, Цветница и много други.

Кексчетата са изключитено удобни за почерпка за всеки повод в офиса, а компанните могат да се възползват и от възможност за брандиране с логото на своята фирма. Можете да разчитате, че освен красива декорация, ще се насладите и на неверятен вкус, без значение от колекцията, която изберете.

Шаколадов капкейк от Take a cake
Капкейк с шоколад и лешник

Локации:

  • Ул. Тулово N1
  • Ул. Тинтява 9
  • жк Младост-1, бл. 1Ж
     

Уебсайт: https://take-a-cake.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/take.a.cake.bakeries/

Instagram: @takeacake

Приема продукти на Pluxee:

  • Виртуална карта за подарък – на място в обекта и при онлайн поръчки през сайта