Image
Балев органик кафе - София

Tasty Place

Намиращо се в сърцето на София, Балев Органик Кафе впечатлява с приятна обстановка и уют. Само на метри от Южен парк, може да отпочинете и да забравите за миг забързаната градска среда.

Image
Капкейк от Take a Cake

Tasty Place

Малко хора могат да устоят на сладки изкушения, а това става ще по-трудно, щом прекрачите прага на някоя от пекарните Take a cake в София. Веднага ще усетите аромат на току-що изпечени кексчета, приговени от качествени продуктии, и декорирани пред очите ви.

Image
Брънч с яйца на очи

Tasty Place

Pluxee Bulgaria поставя началото на нова, вълнуваща кампания – Tasty place near you.

Image
Сладкарница Костис - София

Tasty Place

„Хляб като някога, торти като никога!“ - под това мото екипът на гръцката сладкопекарна Kostis в София създава сладки и солени творения, които отговарят и на най-капризния вкус. Във всеки от четирите им обекта ще намерите богата витрина с хлябове, солени и сладки печива, различни десерти и торти.

Image
Брънч с яйца на очи

Tasty Place

Pluxee Bulgaria launches an exciting new campaign - Tasty place near you.

Image
TastePlaceNearU_Tozzi.jpg

Tasty Place

Кулинарни изкушения в приятелска и уютна атмосфера предлага ресторант Tozzi Onzzi в София. Стандартът на обслужване на екипа е „Не съществува анонимен Гост!“, затова обичат да говорят със своите гости на малко име и да имат подход, съобразен с нуждите на всеки посетител.

Image
Sodexo_blog_template_0006_Pizza.jpg

Tasty Place

Търсите вълнуващо, динамично и ароматно изживяване с автентична италианска кухня? Ако все още не сте, трябва да опитате предложенията на ресторанти La Terra в София. Те са перфектното място за тези, които са ценители на италианската кухня и търсят място с наистина автентични рецепти.

Image
TastePlaceNearU_Talents.jpg

Tasty Place

Модерни класики, вдъхновени от света, представя кулинарният екип на ресторант Talents в София. Мястото е уникално с това, че кухнята е в ръцете на млади готвачи от различни краища на света. Те работят под егидата на главния готвач Шеф Любен Койчев и други шеф инструктори от световноизвестната кулинарна академия HRC.

Image
TastePlaceNearU_Indrische.jpg

Tasty Place

Всеки любител на сладките изкушения ще остане доволен от посещението си в бутиковата сладкарница Indrishe в София. Тя предлага неустоими торти, изкушаващи печива и уникални десерти, които смайват с визия и омайват с вкус.

Image
TastePlaceNearU_Barista.jpg

Tasty Place

Ако сте сред любителите на кафето, не бива да пропускате да опитате предложенията на From Barista Coffee and More в София. В четирите им локации в столицата ще намерите много повече от ободрителна напитка - техните специалитети са от внимателно подбрани сортове кафе и приготвени от сертифицирани баристи.