Pluxee

Защо Вашият магазин да приема ваучери - Pluxee? 8 основни предимства

2.09.2022

Pluxee (Плъкси) е водещ международен партньор на компаниите в областта на ангажираността на служителите и социалните придобивки. Компанията създава свят от възможности, за да помогне на служителите да се насладят на това, което е наистина важно в живота им.

Ваучери Pluxee. Какво представляват и какви видове има?

Pluxee Bulgaria е сред водещите оператори на ваучери за храна в страната. Предоставяме на своите клиенти ваучери за храна по Наредба 7, както и ваучери по Наредба 11.

В допълнение на тези изключително популярни услуги на местния пазар предлагаме ваучери за подарък за служители. Те дават възможност на потребителите да пазаруват в над 13 000 разнообразни търговски обекта. Хартиените ваучери надграждаме с виртуална карта за подарък, с която служителите могат да пазаруват онлайн или да плащат на пос терминал.

Защо вашият магазин да приема ваучери Pluxee?

След 2020 година търговията на дребно претърпя радикална промяна вследствие на засилената роля на онлайн магазините. За да могат да отговорят на тази нова форма на конкуренция, традиционните магазини се налага да търсят нови и нови методи за привличане на клиенти, както и за задържане на настоящите. Една такава възможност са именно ваучерите.

Привличане на нови клиенти

Увеличението на максималната необлагаема сума на 200 лв. месечно допринесе за засилване на ролята на ваучерите за храна. Ако вие притежавате хранителен магазин/и, уверете се, че работите с Pluxee. По този начин вие ще сте част от партньорска програма, която се използва от стотици хиляди хора и ще сте сигурни, че няма да изпуснете нови клиенти, които да ви донесат сериозен оборот. Това е особено важно, ако обектът се намира в близост до офисите на големи фирми, които вероятно вече са увеличили размера на ваучерите, които предоставят.

Ако вашите обекти не са в областта на търговията с хранителни стоки, за вас би било полезно да станете част от обектите, които приемат ваучерите за подарък или виртуална карта за подарък. Това е отлична възможност, чрез която може да привлечете клиенти във вашите търговски обекти.

Задържане на старите

С не по-малка значимост от привличането на нови клиенти е и задържането на съществуващите. Тъй като важността на ваучерите като разплащателен инструмент нараства, все повече хора правят плановете за пазаруване с идеята да използват ваучерите при следваща покупка.

Ако вие не им предоставяте подобна възможност и това ги принуди да използват пари в брой или банкова карта, това ще повиши тяхното недоволство. Така рискувате при следващо пазаруване, вашите клиенти да отидат при конкурент, който ще им предостави възможността за плащане с ваучери.

Стимулиране на лоялност

Лоялността често се възприема като друго название на задържането на съществуващи клиенти. Всъщност лоялността означава вашите настоящи клиенти да използват основно вашия търговски обект за покупката на съответните стоки или услуги.

Ако вие приемате ваучери като разплащателно средство, по този начин стимулирате вашите клиенти да посещават само вашия обект, защото те знаят, че вашият обект е подходящ за техните пазарувания и няма нужда всеки път да се чудят дали това е така. Вие повишавате удобството за тях и това е вашето конкурентно предимство.

Програма за възнаграждение на вашите служители

Освен като разплащателно средство, социалните придобивки, каквито са ваучерите, са чудесен инструмент за задържане и стимулиране на вашите собствени служители. Вие можете да се възползвате както от ваучерите за храна, така и от нашите подаръчни ваучери. А допълнителната полза е, че вашите служители могат да ги използват и във вашия собствен търговски обект.

Лесна администрация

Ние ценим вашето време. Това е и причината да разработим изключително лесни механизми за администриране на услугите ни. Като започнем от получаването на оферта, подписването на договор, до осребряването на средствата след получаването на ваучерите. Всичко е направено за удобството на нашите партньори.

Част от голяма мрежа

Партньорството с Pluxee ви прави част от голямото семейство партньори на нашата компания. Нашата безупречна репутация се пренася и върху вас, защото нашите стикери носят допълнителна гаранция и увереност за вашите клиенти. Те вече ни познават и логото на нашия бранд може да бъде допълнителен стимул за това клиент да посети вашия обект.

По-мотивирани служители

Служителите са най-ценния актив на всеки бизнес и това се отнася в голяма степен за търговията на дребно. Когато ги стимулирате, вие получавате в замяна по-мотивирани служители, по-високи търговски резултати, по-доволни клиенти. Уверете се сами, използвайки нашите продукти за възнаграждение на вашия екип.

Развитие на бизнеса

В обобщение на всичко споменато по-горе можем да кажем, че като внедрите разплащането с ваучери в търговския си обекти, вие получавате както нови клиенти, така и лоялно настоящи, мотивирани и стимулирани служители. Всичко това води до по-високи търговски и финансови резултати, които пък ви дават възможност да инвестирате повече в развитието на бизнеса. Чрез повишените печалби вие можете да отваряте нови търговски обекти, да реновирате настоящите или да разширите портфолиото от предлагани стоки или услуги.