TastePlaceNearU_Barista.jpg

Tasty place: Ободри се с неустоимо ароматно кафе от Barista Coffee and More

14.12.2020

Ако сте сред любителите на кафето, не бива да пропускате да опитате предложенията на From Barista Coffee and More в София. В четирите им локации в столицата ще намерите много повече от ободрителна напитка - техните специалитети са от внимателно подбрани сортове кафе и приготвени от сертифицирани баристи.

From Barista Coffee and More е новото предложение в поредицата на Tasty place near you, в което представяме наши търговски партньори с малък или среден бизнес.

За екипа на заведението кафето е не просто напитка, а страст, преживяване, изкуство и религия. Те имат за цел да създадат уникална атмосфера за своите посетители, които да опитат неустоими напитки.

Заведението има собствен бленд кафе, който събира най – добрите кафеени зърна от четири ферми – в Колумбия, Бразилия, Индия и Никарагуа. Той събира богат букет от аромати, гладко тяло с умерена тежест, лека до средна киселинност. Отличителният вкус е на тъмен шоколад и ядки, допълнен с дълъг и приятен карамелен послевкус.
Посетителите имат възможност да пренесат магията на блендовете и вкъщи, като закупят прясно изпечено и смляно кафе. В допълнение на своите напитки те могат да опитат вкусни печива и десерти.

Без значение дали сте заклет ценител на кафето или не, във From Barista Coffee and More ще опитате уникални предложения и ще научите нещо интересно от вашия бариста.

Локации:

  • Център - ул. Бачо Киро 26 – 30
  • Младост 4 - Бизнес парк 2
  • Лозенец - бул. Джеймс Баучер 91
  • Бизнес Център Ричхил - ул. Панорама София 6

Уебсайт: 

https://www.baristacoffeesofia.com 

Приема продукти на Pluxee:

  • ваучери за храна,
  • виртуална карта за подарък
  • мултифункционални ваучери за подарък
barista_1.jpg
barista_2.jpg