Sodexo_blog_template_0006_Pizza.jpg

Tasty place near you: Насладете се на пица и паста от La Terra

28.03.2023

Търсите вълнуващо, динамично и ароматно изживяване с автентична италианска кухня? Ако все още не сте, трябва да опитате предложенията на ресторанти La Terra в София. Те са перфектното място за тези, които са ценители на италианската кухня и търсят място с наистина автентични рецепти.

В La Terra можете да се насладите на авторските рецепти на шеф Радостин Кирязов, петкратен световен шампион по пица. Неговите пици са в стил Pizza alla Romana. Уникалното при тях е тестото, чийто аромат ще усетите веднага щом прекрачите прага на заведението. В менюто можете да откриете и други италиански специалитети като паста, както и изкушаващи десерти.

La Terra е първото предложение в новата ни поредица Tasty place near you, в което представяме наши търговски партньори с малък или среден бизнес.

Вълнуващ, динамичен и ароматен – така описва начина си на живот екипът на La Terra. Основната им мисия е ресторантът да бъде място, което съчетава всички аспекти от ежедневието, изкуството и кулинарния живот. Освен да се насладите на италианската кухня на място за обяд или вечеря, можете да направите поръчка за вкъщи. Или да закупите продукти от кулинарния щанд и да опитате да сътворите кулинарни изкушения в домашни условия.

„За пицата може да се говори много, но най-важното е... да се използват качествени продукти. Тя е Кралица и изисква уважение. А аз уважавам достатъчно много и моите клиенти и приятели, за да им предлагам нещо, което не заслужава внимание.“

споделя шеф Кирязов

la-terra-logo.png

Локации: 

  • гр.София, ул.Граф Игнатиев 52 – 54
  • гр.София, кв.Манастирски ливади, ул. Боян Петров 7

Уебсайт:

laterra.bg 

Приема продукти на Pluxee:

  • ваучери за храна
  • карта за подарък
  • мултифункционални ваучери за подарък
la-terra-2_0.jpg