TastePlaceNearU_Tozzi.jpg

Tasty place: На „ти“ с добрата храна в ресторант Tozzi Onzzi

23.05.2023

Кулинарни изкушения в приятелска и уютна атмосфера предлага ресторант Tozzi Onzzi в София. Стандартът на обслужване на екипа е „Не съществува анонимен Гост!“, затова обичат да говорят със своите гости на малко име и да имат подход, съобразен с нуждите на всеки посетител.

Tozzi Onzzi е следващото предложение в новата ни поредица Tasty place near you, в което представяме наши търговски партньори с малък или среден бизнес.

tozzi_onzzi_logo_0.png

 

В менюто има по нещо за всеки – както традиционни, така и иновативни предложения, в които екипът експериментира с нови идеи и вкусове. Всеки делничен ден ресторантът предлага обедно меню, а през уикенда – закуски. През предстоящите топли дни има градина, както и детски кът и парти салон. Ако не живеете наблизо, можете да поръчате храна за вкъщи.

Екипът отговаря на ежедневното предизвикателство да изненада своите гости с вкусни ястия на добри цени, в неангажираща, уютна и приятелска атмосфера.

Многогодишният ни опит ни научи, че “малкият детайл” и уж “незначителната подробност” правят Голямото удоволствие да бъдем заедно и желанието да продължаваме да се виждаме.

Локация:

гр.София, бул. “Йерусалим” 6

Уебсайт:

https://www.tozzionzzi.com/

Приема продукти на Pluxee:

  • ваучери за храна 
  • карта за подарък
  • мултифункционални ваучери за подарък 

 

tozzi_onzzi.jpg