Изберете свят от възможности с Pluxee Bulgaria

Pluxee Bulgaria има мисията да докосне живота на хиляди хора и да им помогне да се насладят на наистина важните неща в живота. Нашите продукти се използват от над 250 хиляди души в страната.

Компанията ни е доверен бизнес партньор на хиляди фирми и търговски партньори, а освен това работи за развитие на местната общност със своята корпоративна социална отговорност.

Научете как решенията на Pluxee могат да помогнат за всеки представител на нашата екосистема от работодатели, служители  търговски партньори.
 

Информация за плащането на битови сметки с ваучерите за храна

Доверен бизнес партньор за работодателите

Добре разбираме колко е трудно да бъдеш собственик на малък или среден бизнес, както и предизвикателствата пред управлението на голяма корпорация. Ежемесечно над 5 хиляди фирми предоставят на своите екипи нашите социални придобивки – ваучери за храна и подарък. Нашата мисия е всичко това да се случва по възможно най-лесния и бърз начин, за да можете да се фокусирате върху наистина важните аспекти на своя бизнес.

Happy employers

Повече усмивки в живота на всеки служител

Над 250 хиляди служители в България получават ваучери или имат карта за социални придобивки Pluxee. За нас е огромна радост, че нашите продукти са начин работодателите да предоставят повече на служителите си и да ги мотивират да бъдат отдадени на работата си. А след добре свършената работа е най-добрият момент да се насладите на свободното си време – с вкусно изкушение или подарък, които да си подарите с нашите продукти.

Merchants image

Нови възможности за развитие на търговски обекти

Търговската ни мрежа включва над 12 хиляди обекта в цялата страна – от големи вериги супермаркети до малки квартални магазинчета. С Pluxee те получават възможност за допълнително бизнес развитие и повече клиенти. Знаем колко усилия отнема развитието на търговски обект, затова се стремим да улесним вашето ежедневие с лесно осребряване на средствата и предоставяне на решения с дигитални плащания, които ще ви спестят време и усилия.

Stop hunger

Pluxee подкрепя развитието на местната общност

Ключова цел на Pluxee е намаляването на въглеродния отпечатък и подкрепата на местните общности като част от инициативата “Stop Hunger”. Гордеем се, че нашите служители са част от доброволчески инициативи, които подкрепят хора в неравностойно положение.