Andjoy спира услугите си на 30 септември 2020г.

Andjoy спира услугите си на 30 септември 2020г.

19.08.2020

Бихме искали да Ви съобщим, че на 30 септември 2020 г. мобилното приложение Andjoy ще бъде деактивирано, а услугите му - прекратени за българския пазар.

Познатa днес като Andjoy, услугата за здравословен и активен начин живот, беше въведена у нас през 2015 г. под бранда Sport Pass и постепенно се доказа като иновативен дигитален продукт за пълноценно време извън дома: във фитнес залата, в салона за танци, а в последствие и в киносалона, в театралния салон, в СПА комплекса наблизо.

Световната пандемия, причинена от разпространението на SARS-CoV-2, неочаквано постави въпросите как, кога и колко често можем да прекарваме пълноценно време извън дома

Последвалaтa социална изолация, динамичните промени в бизнес климата и мерките, свързани с тях не само преосмислиха начина ни на живот, но и поставиха ограничения пред нашия бизнес, както и пред дейността на нашите партньори по света и в страната.

В резултат и в пълно съответствие с глобалната стратегия за устойчивост на Групата Содексо, Содексо България (вече Pluxee) ще съсредоточи всичките си ресурси да доставя и надгражда своите съществуващи решения за социални придобивки и възнаграждение.

Решения, каквито са нашите ваучери за храна за и подарък, успели да се наложат като най-използваните в своята категория на българския пазар през последните близо 20 години.

Днес екипът на Andjoy Ви казва довиждане, но най-вече - Благодарим и останете здрави

За всички въпроси, свързани с Andjoy, не се колебайте да се свържете с нас.