5 идеи как да използваме виртуална карта Pluxee

5 идеи как да използваме виртуална карта Pluxee

16.12.2021

Виртуална карта Pluxee представлява виртуална карта за безконтактни плащания на Mastercard, която работодателят предоставя на своите служители.

Със средствата в картата потребителите могат лесно и удобно да пазаруват в широка мрежа от обекти само със смартфона си. Виртуалната карта е почти винаги с тях, не заема място в портфейла и е по-модерен вариант спрямо физическите карти и хартиените ваучери.

С какво виртуална карта Pluxee е различен от останалите социални придобивки

Виртуална карта Pluxee предоставя безопасно и сигурно безконтактно пазаруване на един клик разстояние. С картата може да се пазарува както във физически магазини, така и онлайн. Служителите могат да я регистрират в Apple pay или Google Wallet.

Обикновено работодателите използват виртуална карта Pluxee за бонуси за резултати, допълнители възнаграждения за празници като Коледа и Великден или за лични поводи като рождени дни. Социалната придобивка има улеснена администрация - всеки служител получава всичко необходимо по имейл. Това е особено удобно за членовете на екипа, които работят от разстояние. Регистрацията на карта става еднократно с няколко стъпки, а след това потребителите лесно могат да следят своята наличност и потребление в портала на картата.

5 идеи как да използвате вашата виртуална карта

По всяко време можете да разгледате обектите, които приемат виртуална карта Pluxee на нашата интерактивна карта.

1. Обяд или кафе

Виртуална карта Pluxee е удобно решение за сутрешното кафе и закуска на път за офиса, както и за обяд с колеги. Мрежата на картата включва места за кафе специалитети като Starbucks, Green Deli Café, Coffee Fellows, където можете да си вземете и вкусна закуска.

Ако търсите приятно място за обяд около офиса, можете да опитате бургери от Skapto Burger или месни изкушения от Ribs and Sticks. За популярни ресторанти като Petrus Talents, Raffy и Виктория - само не забравяйте да си запазите маса, всичко друго е лесно с нашата виртуална карта. Популярен обект за любителите на сладките изкушения е 100 грама сладки.

2. Подарък - за любими хора или за себе си

Искате да зарадвате любим човек? С виртуална карта Pluxee може да подберете изискано бижу в Juliani или часовник от Casio, но най-добре проверете нашия сайт, за да изберете нещо удобно и подходящо за вкуса на човека, на който ще правите подаръка. Ако се чувствате уверени, че познавате добре този, който искате да изненадате приятно, защо не потърсите в някой от магазините за мода, които са част от мрежата ни с партньори. Ето и няколко от тях: мултибранд магазините Collective, веригата за бельо Za-Za, официалните облекла Teodor или обувките Punto.

Голям избор от подаръци и книги предлага и веригата Orange Center. А за да зарадвате децата вкъщи, можете да посетите магазините Слънчице и Bebevista.

3. Голяма покупка за дома

От дълго време искате да вземете по-голям телевизор или още по-мощен и бърз лаптоп? При нашите партньори от Tехномаркет и Techmart ще откриете интересни и атрактивни оферти, които ще отговорят на вашите нужди и желания.

Ако пък е време за по-удобен диван, по-комфортно легло или нов кухненски шкаф, защо не хвърлите око на това, което предлагат JYSK или Домко? Интересни решения за подобряване на интериора в дома ще намерите в Duka.

4. Онлайн пазаруване

Вие сте фен на онлайн пазаруването, вече сте загърбили традиционните магазини и предпочитате удобството на поръчката през телефон или компютър. Разбираме ви и ви предлагаме някоя от многобройните ни възможности. Поръчайте козметика през сайта на Pretty Shop или Douglas, аксесоари през сайта на Go To Jewelry или нов куфар в сайта на Samsonite България. Голяма част от магазините, които споменахме по-горе, имат и онлайн магазини, така че новите интересни находки са само на клик разстояние.

5. Всекидневни покупки

Да се върнем отново към практичната страна на живота , за които всеки от нас трябва да се грижи – храна, напитки, перилни и почистващи препарати и други стоки, покриващи ежедневните ни нужди. С виртуална карта Pluxee можете да пазарувате в Метро, Т-маркет, Фреш маркет, хипермаркет Хит или веригата Берьозка. Ако ви е необходима аптека, можете да разчитате на веригата Фрамар.

Помислили сме и за вашите домашни любимци. Във верига магазини за домашни любимци PetMall ще намерите всичко необходимо за вашия верен приятел.

Ако често се придвижвате с нестандартен транспорт под наем, можете да заплатите с вашата виртуална карта за електромобилите Spark, за скутерите Shareascoot или за велосипедите от Cyrcl.

Как да плащаме с виртуална карта Pluxee

С нашите виртуална карта Pluxee плащането е лесно като детска игра.

След като регистрирате вашата карта и я добавите във виртуалния портфейл, който използвате, е необходимо само да приближете телефона към ПОС терминала на касата. При онлайн пазаруване само попълвате данните на картата - точно както с всяка друга карта. Важно е да запомните, че можете да правите еднократни плащания на максимална стойност до 1500 лв, а похарчената сума за ден е до 2000 лв. Също така не е необходимо да питате на касата дали обектът приема виртуална карта Pluxee - ако той е в мрежата ни с обекти, просто плащате като с всяка друга карта.

Виртуална карта Pluxee е модерен и изключително лесен продукт, който цели да улесни живота ви. Независимо коя от горните идеи ще изберете, или пък имате своя собствена, ние от Pluxee сме тук, за да ви помогнем да я осъществите.