Pluxee

Какво представлява виртуална карта Pluxee и защо да я включите в пакета социални придобивки?

17.05.2022

В последните години дигитализацията в разплащанията претърпя огромно развитие. Силен стимул за тази промяна бе COVID-19 пандемията, която доведе до голямо увеличение на онлайн плащанията.

От една страна представителите на по-младите поколения не се разделят с мобилния си телефон и правят почти всичко чрез него, включително плащания. От друга страна, темата за опазването на околната среда и намаляване на замърсяването става все по-актуална с всеки изминал ден. Дигиталните плащания са начин да се намали използването на банкноти, както и издаването на пластмасови банкови карти. Това е пътят да се намали въглеродния отпечатък в тази сфера на бизнеса.

Тласкани от желанието да създадем удобство за работодатели и служители, Pluxee създаде дигитална социална придобивка, която пести време и усилия, a същевременно с това спомага и за опазването на природата. Продуктът е атрактивна алтернатива на хартиените ни ваучери за подарък.

Какво е виртуална карта Pluxee?

Това е виртуална карта, която е алтернатива на хартиените подаръчни ваучери на Pluxee. Работодателят може да превежда по своя преценка по нея бонуси, стимули за добри резултати или лични поводи на служителите. След лесна регистрация служителите добавят картата към Google Wallet или Apple Pay и имат възможност да правят безконтактни плащания директно през телефона си на POS терминал или онлайн. Сигурността на плащанията е гарантирана от MasterCard.

Основни предимства за работодателите

Освен обичайните предимства, които нашите продукти ви дават, с виртуална карта Pluxee вие ще бъдете в крак с модерните разплащателни методи. Същевременно, тъй като услугата е дигитална, вие ще спестите време, усилия и разходи. Администрацията е сведена до минимум. Всичко необходимо за използването на виртуалната карта от вашите служители се изпраща от нас по имейл директно до служителя, без нужда от физическа дистрибуция на придобивката.

Мотивиране на екипа

Можете да ползвате тази иновация и като част от вашата корпоративна социална отговорност, защото избирате дигитален продукт, с който намалявате пластмасата и хартията в природата. Така ще отговорите на очакванията на служителите ви за модерна социална придобивка, а същевременно ще им дадете още един повод да се гордеят с компанията, за която работят и която проявява подобно отговорно поведение към заобикалящата ни среда. Това ще повиши тяхната мотивация и ефективност много повече, отколкото ако просто им дадете паричен бонус към заплатата или хартиен ваучер за подарък.

Екологична услуга

Използвайки виртуална карта Pluxee, вие давате своя принос към намаляването на въглеродните емисии като редуцирате използването на пластмаса и хартия. С всяко плащане с Gift Pass участвате и в световното движение на Mastercard за борба с климатичните промени и засаждането на 100 000 млн. дървета до 2025 година.

Универсално решение за различни поводи

Новата ни услуга може да се използва в обектите от мрежата на Pluxee.

Виртуална карта Pluxee е подходящ за всякакви поводи – бонус за изпълнена цел, личен повод и празник на ценен служител. Можете да използвате виратуалната карта с най-различно предназначение и без ограничения, а това придава иновативен имидж на вашата компания.