Ваучерите за подарък Pluxee. Как, къде и кога могат да се използват от служителите?

Ваучерите за подарък Pluxee. Как, къде и кога могат да се използват от служителите?

14.01.2022

Както за повечето бизнес лидери, така вероятно и за вас една от основните цели за годината е да донесете ръст на вашата компания.

За да постигнете тази цел, ви е нужно нещо много важно – опитни, мотивирани и амбициозни служители. Вие сте фокусирани върху бъдещето – как да постигнете този ръст, а много често служителите са фокусирани върху настоящето – как се чувстват в момента, дали имат добър баланс между работа и личен живот, дали са оценени подобаващо, дали резултатите им биват възнаградени достатъчно добре. Затова е важно като лидер да вземете предвид всичко това и да имате верен помощник, на когото да разчитате.

Pluxee Bulgaria е компания, която може да ви бъде от помощ, когато става въпрос за материалното стимулиране и мотивиране на служителите, а в резултат и на тяхното задържане. Ваучерите за подарък са специално разработен продукт, който има за цел да е от помощ на бизнес лидерите, когато имат необходимост да покажат своята положителна оценка на служителите си.

Какво представляват ваучерите за подарък Pluxee?

Ваучерите за подарък Pluxee е възможност да наградите вашите топ таланти, както и служителите, които носят позитивни резултати за компанията. Този продукт е безкешов, лесен е за администриране и позволява персонализация. Защо за вас това е важно?

Можете да добавите конкретна бонусна сума във вид на ваучер, която вашият служител да похарчи по избор в един от над 10 000 търговски обекта в цяла България.

Не изисква допълнителен административен ресурс от компанията, тъй като се поръчват лесно и бързо.

Когато персонализирате ваучера, вие ще покажете, че този служител е важен за вас и го цените. Това няма как да се постигне с паричен превод по неговата сметка.

Какво трябва да знаем за ваучерите за подарък Pluxee?

Ваучерите могат да се използват в най-разнообразни магазини и търговски вериги. Освен за служители, можете да ги използвате и като жест към партньори на вашата компания. Допълнително ги брандирайте с логото на вашата компания, като по този начин ще подсилите ефекта.

Къде се използват?

Обектите, които приемат ваучерите ваучерите за подарък Pluxee са над 12 300. Ние покриваме цяла България, като магазините и търговските вериги са от всички сфери на бизнеса – телекомуникации, туризъм и свободно време, техника, облекло и обувки, детски стоки, ресторанти, хранителни стоки и много други.

Как се използват?

С ваучерите за подарък Pluxee можете да плащате за продукти и услуги почти по същия начин, както и с другите платежни средства – пари в брой или кредитна/дебитна карта. Освен ако изрично не са посочени рестрикции, с тях може да платите за фитнес, за храна, за козметични и здравни процедури, за пътувания, и за много други стоки и услуги. Разбира се, ако стойността на продукта или услугата надвишава стойността на ваучера, можете да доплатите разликата с пари в брой или с карта.

Колко време са валидни?

Валидността на ваучерите за подарък Pluxee е една година

За какъв повод е добре да подарим ваучерите за подарък Pluxee на служител?

Тъй като стимулирането и мотивацията на служителите са най-честите причини един работодател да иска да подари ваучери за подарък Pluxee, то това обикновено е свързано с постигане и преизпълнение на конкретни цели. Разбира се, това не е единствения случай. Много работодатели използват ваучерите за подарък Pluxee при конкретен персонален повод за даден служител – сватба, раждане на дете, рожден ден и други. По този начин вие повишавате значително лоялността и ангажираността на вашите таланти. Демонстрирате заинтересованост към личния им живот, поднасяте персонализиран подарък, като в същото време им оставяте свободата сами да преценят къде да го използват. Много по-добре от пари в брой или конкретен подарък, който може да се окаже безполезен.

Как работодателят може да ги поръча?

Поръчката на ваучерите за подарък Pluxee е онлайн, като в зависимост от това дали вече сте наш клиент или предстои да станете такъв, ние ще ви изпратим фактура или договор. Ако все още не сте клиент на Pluxee, в електронната форма можете да ни изпратите запитване и ще получите оферта. Наш представител ще се свърже с вас в най-кратък срок, за да разбере повече за нуждите ви и спрямо това ще ви препоръча оптимално решение. След подписване на договора ние ще доставим ваучерите до посочения от вас офис.

Повече информация за ваучерите за подарък Pluxee можете да видите тук, а всички обекти, в които се приемат плащания с ваучерите на Pluxee, можете да намерите тук.