Дигитални новини

Image
Жена пред своя търговски обект

Дигитални новини

Електронни ваучери за храна: всичко, което трябва да знаете като търговец

Дигитализацията на ваучерите за храна започна на 1 януари 2024г. Електронните ваучери са чудесна нова възможност за собствениците на търговски обекти. Ако се интересувате от нея и имате нужда от повече информация – това е правилното място. От Pluxee събрахме отговорите на всички често задавани въпроси от търговски партньори.

Вижте още
Image
Плащане с карта Плъкси

Дигитални новини

Ти си работодател и знаеш, че от 1 януари 2024 г. започна дигитализацията на ваучерите за храна, но не си запознат с детайли по темата? Или си човекът, който се грижи за социалните придобивки на екипа, но това е само една от многото ти задачи от безкраен списък?

Image
Две ръце с плъкси карта

Дигитални новини

От 1 януари 2024 г. официално стартира дигитализацията на добре познатите на всички хартиени ваучери за храна. Това означава, че фирмите, издаващи ваучери за храна, ще започнат издаването им на електронен носител – физическа или дигитална карта.

Image
Плащане с карта Плъкси

Дигитални новини

You're an employer and you know that the digitization of food stamps began on January 1, 2024, but you're not familiar with the details of the topic? Or are you the person who takes care of your team's benefits, but that's just one of your many tasks on an endless list?