Gift Pass – Още един подарък от работодателя

Gift Pass е най-новата изцяло дигитална социална придобивка в портфолиото на Содексо България. Gift Pass е под формата на виртуална Mastercard карта, която работи точно както обикновената разплащателна карта, но без неудобствата на пластиката, и представлява модерно, сигурно и екологично средство за разплащане и за получаване на бонуси.

Безконтактно плащане с Gift Pass от Содексо

Gift Pass е най-новата социална придобивка в портфолиото на Содексо България. Социалните придобивки са възнаграждения, които служителите на една компания получават в добавка към своята основна заплата. След ваучерите за храна това, ваучерите за подарък са едни от най-често срещаните у нас инструменти за мотивиране на персонала.

Именно тях надгражда дигиталната социална придобивка Gift Pass, която дава възможност за безконтактни плащания директно през телефона на POS терминал или онлайн - нещо, което досега не беше възможно с ваучерите за подарък. Виртуалната карта е изцяло адаптирана към все по-динамичните нужди на служителите, свързани с работата от вкъщи, увеличения интерес към онлайн покупките и безконтактните услуги.

Габор Олайош, изпълнителен директор на Содексо България:

Gift Pass е най-новата услуга в семейството на Содексо. Тя идва под формата на дигитална разплащателна карта и - благодарение на партньорството ни с глобалния пионер в разплащателните иновации и технологии Mastercard - осигурява на своите картодържатели сигурност и надежност. Gift Pass отразява стремежа ни към по-качествен живот на служителите на нашите клиенти. С нея всекидневието им става по-лесно, а бонусът, който получават - по-сигурен, по-удобен, дигитален и екологичен.

Освен в улеснение на своите ползватели, изцяло дигиталната Gift Pass се появява, за да спести време и разходи на компаниите, които я закупуват. Без хартията на ваучерите и без пластиката на картите за подарък, Gift Pass практически не изисква логистика.

Содексо България изпраща Gift Pass на служителите на своите клиенти с един-единствен имейл с цялата информация за услугата, след това те я добавят в приложение за плащане (Google Wallet или Apple Pay) и я използват директно от своите телефони.

За търговците Gift Pass също означава оптимизиран режим на разплащане - без обработка на ваучери (сканиране и проверка на валидност) и без нужда от връщане на ресто, както при плащанията в брой. Търговците вече разполагат с парите си веднага, без да се налага да събират и изпращат ваучерите до офиса на Содексо.

Виртуална карта GifttPass от Содексо

С всяко плащане с Gift Pass потребителите й участват в световното движение на Mastercard за борба с климатичните промени и засаждането на 100 000 милиона дървета до 2025 г.

DiPocket е издател на картата Gift Pass. DiPocket UAB е дружество за електронни пари, регистрирано в Литва под дружествен номер: 305599375, регулирано от Банката на Литва и лицензирано като дружество за електронни пари (лицензионен номер: 75), със седалище и адрес на управление: Upės Str. 23, 08128 Вилнюс, Литва.


За групата Содексо:

Основана през 1966 г. във Франция от Пиер Белон, днес групата Содексо е световен лидер в предоставянето на иновативни услуги, които подобряват качеството на живот. С дейност в 55 държави, всекидневно Содексо обслужва 100 млн. потребители чрез уникалната си комбинация от (1) услуги за управление на обекти, (2) услуги за социални придобивки и възнаграждения и (3) персонални и домашни услуги. Успехът на групата Содексо се дължи на нейната независимост, устойчивия й бизнес и финансов модел и способността й за постоянен растеж и ангажиране на своите 412 000 служители по целия свят. Чрез своите дейности, Содексо допринася за икономическото развитие и работи за създаването на допълнителна заетост на местно ниво. Българският й офис е открит през 2003 г., като с времето заема лидерска позиция в категорията си на българския пазар.