Ваучери Подарък Pass от Содексо. Как, къде и кога могат да се използват от служителите?

Както за повечето бизнес лидери, така вероятно и за вас една от основните цели за годината е да донесете ръст на вашата компания. За да постигнете тази цел, ви е нужно нещо много важно – опитни, мотивирани и амбициозни служители. Вие сте фокусирани върху бъдещето – как да постигнете този ръст, а много често служителите са фокусирани върху настоящето – как се чувстват в момента, дали имат добър баланс между работа и личен живот, дали са оценени подобаващо, дали резултатите им биват възнаградени достатъчно добре. Затова е важно като лидер да вземете предвид всичко това и да имате верен помощник, на когото да разчитате.

Содексо е компания, която може да ви бъде от помощ, когато става въпрос за материалното стимулиране и мотивиране на служителите, а в резултат и на тяхното задържане. Подарък Pass е специално разработен продукт, който има за цел да е от помощ на бизнес лидерите, когато имат необходимост да покажат своята положителна оценка на служителите си.

Какво представляват ваучерите Подарък Pass от Содексо?

Подарък Pass е възможност да наградите вашите топ таланти, както и служителите, които носят позитивни резултати за компанията. Този продукт е безкешов, лесен е за администриране и позволява персонализация. Защо за вас това е важно?

  1. Можете да добавите конкретна бонусна сума във вид на ваучер, която вашият служител да похарчи по избор в един от над 10 000 търговски обекта в цяла България.
  2. Не изисква допълнителен административен ресурс от компанията, тъй като се поръчват лесно и бързо.
  3. Когато персонализирате ваучера, вие ще покажете, че този служител е важен за вас и го цените. Това няма как да се постигне с паричен превод по неговата сметка.

Какво трябва да знаем за Подарък Pass?

Ваучерите могат да се използват в най-разнообразни магазини и търговски вериги. Освен за служители, можете да ги използвате и като жест към партньори на вашата компания. Допълнително ги брандирайте с логото на вашата компания, като по този начин ще подсилите ефекта.

Къде се използват?

Обектите, които приемат ваучерите Подарък Pass са над 10 900. Ние покриваме цяла България, като магазините и търговските вериги са от всички сфери на бизнеса – телекомуникации, туризъм и свободно време, техника, облекло и обувки, детски стоки, ресторанти, хранителни стоки и много други.

Как се използват?

С ваучерите Подарък Pass можете да плащате за продукти и услуги почти по същия начин, както и с другите платежни средства – пари в брой или кредитна/дебитна карта. Освен ако изрично не са посочени рестрикции, с тях може да платите за фитнес, за храна, за козметични и здравни процедури, за пътувания, и за много други стоки и услуги. Разбира се, ако стойността на продукта или услугата надвишава стойността на ваучера, можете да доплатите разликата с пари в брой или с карта.

Колко време са валидни?

Валидността на ваучерите Подарък Pass е една година.

За какъв повод е добре да подарим Подарък Pass на служител?

Тъй като стимулирането и мотивацията на служителите са най-честите причини един работодател да иска да подари Подарък Pass, то това обикновено е свързано с постигане и преизпълнение на конкретни цели. Разбира се, това не е единствения случай. Много работодатели използват Подарък Pass при конкретен персонален повод за даден служител – сватба, раждане на дете, рожден ден и други. По този начин вие повишавате значително лоялността и ангажираността на вашите таланти. Демонстрирате заинтересованост към личния им живот, поднасяте персонализиран подарък, като в същото време им оставяте свободата сами да преценят къде да го използват. Много по-добре от пари в брой или конкретен подарък, който може да се окаже безполезен.

Как работодателят може да ги поръча?

Поръчката на ваучери Подарък Pass е онлайн, като в зависимост от това дали вече сте наш клиент или предстои да станете такъв, ние ще ви изпратим фактура или договор. Ако все още не сте клиент на Содексо, в електронната форма можете да ни изпратите запитване и ще получите оферта. Наш представител ще се свърже с вас в най-кратък срок, за да разбере повече за нуждите ви и спрямо това ще ви препоръча оптимално решение. След подписване на договора ние ще доставим ваучерите до посочения от вас офис.

Повече информация за Подарък Pass можете да видите тук, а всички обекти, в които се приемат плащания с ваучерите на Содексо, можете да намерите тук.

Вижте още

Flexi PASS

За всичко, което обичат Вашите служители. Моделирайте сами пакета придобивки в зависимост от специфичните си нужди и желания.

Програми за възнаграждение

Възползвайте се от иновативни решения за дългосрочно стимулиране и възнаграждение на екипите Ви, съобразени с Вашите нужди и бюджет.

Flexi PASS

За всичко, което обичат Вашите служители. Моделирайте сами пакета придобивки в зависимост от специфичните си нужди и желания.

Програми за възнаграждение

Възползвайте се от иновативни решения за дългосрочно стимулиране и възнаграждение на екипите Ви, съобразени с Вашите нужди и бюджет.