Служители

Image
Жена прибира куфар в автомобил

Служители

Какво да съдържа аптечката, за да сме готови за пътуване

Лятото е вече тук и всички се настройват за така мечтаната почивка. На море или на планина, в България или в чужбина – доброто ни здравословно състояние е ключово, за да се насладим максимално на отпуската си.

Вижте още
Image
moretimeoutside.jpg

Служители

Времето сред природата намалява стреса. Научни изследвания показват, че хората, които прекарват време навън, имат по-ниски нива на стресовия хормон кортизол в сравнение с тези, които прекарват повече време на закрито.

Image
5 храни за по-добра концентрация

Служители

Живеем в свят, в който е невероятно лесно да се разсеяш - непрекъснато около нас се леят новини, постове в социалните мрежи и лични съобщения през различни платформи.

Image
Стрес на работното място? Преодолим е! Идентифицирайте първоизточника и използвайте работещи техники, за да го намалите.

Служители

You are part of a team, the current duties "rain", everyone expects something from you. The phone won't stop ringing, the emails pile up one after the other or they write to you late at night.

Image
Липса на мотивация за работа – 5 основни стъпки към самомотивацията

Служители

Колко често ви се случва да седите пред компютъра, да хвърляте по едно око през прозореца, да видите слънчевите лъчи или блясъка на снежната приказка, и да загубите интерес към задачата, по която трябва да работите?

Image
Двама усмихнати влюбени

Служители

Остават броени дни до празника на влюбените и виното - 14 февруари. Ако все още нямате идеи с какъв подарък да зарадвате половинката си или как да прекарате празника, можете да разгледате нашите предложения.

Image
Как да се грижим по-добре за себе си през Новата година

Служители

Началото на всяка нова година е най-популярното време по цял свят, когато хората си поставят за цел да започнат отначало. Някои искат да влязат в добра физическа форма, други искат да посвещават повече време на семейството и приятелите си.

Image
Коледно пазаруване с Pluxee

Служители

Празничният сезон вече е във вихъра си. Всички знаем какво означава това - Коледни песни, джинджифилови сладки, греяно вино и... много стрес около купуването на правилните подаръци за семейството и приятелите ни.

Image
Pluxee

Служители

Виртуална карта Pluxee е дигитална социална придобивка, с която всеки работодател може лесно да стимулира своите служители.

Image
Бъдеще без хартия: ваучерите за храна стават дигитални от 2024 г.

Служители

Ваучерите за храна по Наредба 7 вече могат да се използват и за заплащане на туристически услуги.

Image
Стрес на работното място? Преодолим е! Идентифицирайте първоизточника и използвайте работещи техники, за да го намалите.

Служители

Ти си част от екип, текущите задължения „валят“, всеки очаква нещо от теб. Телефонът не спира да звъни, имейлите се трупат един след друг или ти пишат късно вечер.

Image
Изчезващ вид ли е обедната почивка

Служители

Винаги някъде по света е обяд. И по всяко време, някъде там, започват обедните почивки на работното място. През изминалите десетилетия тези почивки се превърнаха в своеобразен ритуал.

Image
4 практики за това как и защо е важно да учим нови неща през целия си живот

Служители

В една динамично променяща се работна и пазарна среда, от служителите се изисква постоянно да актуализират уменията си и придобиват нови.