Бъдете здрави с ваучерите на Содексо и Synevo

Здравето е най-ценното, което притежаваме. Когато сме здрави, не се замисляме за него, но когато не се чувстваме добре, всичко друго остава на заден план.
 
Ние, в Содексо, държим на здравето и знаем, че профилактиката е особено важнa. Затова бихме искали да Ви подсетим да не отлагате преглед при специалист, без значение дали е за нещо приятно и разкрасително, или става въпрос за болка, която се обажда от доста време. Всички видове изследвания можете да пуснете при най-новите ни партньори от Synevo. Те са единствената мрежа лаборатории, която има ISO 15189. За пациентите и докторите този стандарт означава най-точните резултати, допълнени от достъп до уникални изследвания в България и в света. Не забравяйте, че можете да използвате Вашите ваучери Подарък и Flexi Pass от Содексо както при тях, така и при всички наши партньори, които предлагат здравни услуги:
 
  • Медицински центрове
  • Кабинети по дентална медицина
  • Козметични и СПА центрове 
  • Дерматологични клиники
 
Разгледайте пълния списък с обекти в нашата карта https://sodexo-karta.bg/ и не отлагайте повече. Здравето е най-важното! 
 

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700