Содексо – начин на работа и мерки във връзка с коронавирус в България

Уважаеми клиенти и партньори,

Предвид ситуацията с коронавируса в страната и по света, Групата Содексо взе решение да предприеме мерки, които ще ни позволят да бъдем социално и бизнес отговорни.

В България те влизат в сила от днес и ще включват:

  • Дистанционна работа на повечето наши служители;
  • Преминаване към виртуален формат на срещи за повечето ни отдели;
  • Подсилване на вече въведените предпазни мерки за служителите, които ще продължат да работят от офиса ни.

Какво означава това за Вас:

  • Содексо ще продължи да работи нормално и няма да има прекъсване на нито една от услугите, които ползвате;
  • Поръчките, производството и доставките на ваучерите, ще се случват по познатия за Вас начин;
  • Взимането и оставането на ваучери за осребряване от/в офиса ни в Бизнес Парк София, сграда 12А, ет. 1, също се осъществява, както досега -  всеки работен ден от 9 до 12 часа.
  • Възможно е да има известно забавяне при обработката на заявки, фактури и разплащания, за което предварително се извиняваме.

Тези мерки ще са в сила, докато имаме повече яснота около развитието на COVID-19 в България и Европа. Целта ни е да предпазим както  Вас, така и нашите служители. Затова предварително благодарим за Вашето разбиране!

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с Вашия акаунт мениджър или с нашия център за обслужване на клиенти на  spb.svc.bg@sodexo.com или на 0700 40 700*.

Поздрави,
Екипът на Содексо България

*Понеделник до петък от 09:00ч до 18:00 ч. Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.