Содексо – начин на работа и мерки във връзка с коронавирус в България

Уважаеми клиенти и партньори,

Предвид ситуацията с коронавируса в страната и по света, Групата Содексо взе решение да предприеме мерки, които ще ни позволят да бъдем социално и бизнес отговорни.

В България те влизат в сила от днес и ще включват:

  • Дистанционна работа на повечето наши служители;
  • Преминаване към виртуален формат на срещи за повечето ни отдели;
  • Подсилване на вече въведените предпазни мерки за служителите, които ще продължат да работят от офиса ни.

Какво означава това за Вас:

  • Содексо ще продължи да работи нормално и няма да има прекъсване на нито една от услугите, които ползвате;
  • Поръчките, производството и доставките на ваучерите, ще се случват по познатия за Вас начин;
  • Взимането и оставането на ваучери за осребряване от/в офиса ни в Бизнес Парк София, сграда 12А, ет. 1, също се осъществява, както досега -  всеки работен ден от 9 до 12 часа.
  • Възможно е да има известно забавяне при обработката на заявки, фактури и разплащания, за което предварително се извиняваме.

Тези мерки ще са в сила, докато имаме повече яснота около развитието на COVID-19 в България и Европа. Целта ни е да предпазим както  Вас, така и нашите служители. Затова предварително благодарим за Вашето разбиране!

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с Вашия акаунт мениджър или с нашия център за обслужване на клиенти на  spb.svc.bg@sodexo.com или на 0700 40 700*.

Поздрави,
Екипът на Содексо България

*Понеделник до петък от 09:00ч до 18:00 ч. Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

Oт понеделник до петък от 09:00ч до 18:00ч.

Телефонното обаждане до 0700 40 700 е на цената на градски разговор от стационарен телефон. Обажданията от мобилен телефон се таксуват по стандартните тарифи на Вашия мобилен оператор за обаждане до фиксирани мрежи.

0700 40 700