• За работодатели
    • За служители
    • За Търговци

Ваучери Подарък Pass – решение за развитието на вашия бизнес и за мотивация на екипа ви

Можем да кажем, че 2021 година беше тестова за бизнесa по отношение начина на работа. Ако в началото мениджърите имаха опасения за работата от вкъщи, постепенно видяха, че ползите надминават негативите. Особещо що се отнася до мотивацията на хората. Много служители предпочетоха да заменят офиса с работата от дома си.

Адаптацията към този стил на работа премина сравнително бързо. Онлайн срещите замениха разговорите с колегите в офиса. В същото време се появиха и други „странични ефекти“. В наши „нови“ колеги се превърнаха домашните ни любимци или децата, които се обучават онлайн.

С тези новости настъпиха промени и в социалните придобивки, които един служител очаква от работодателя си. Ако преди ваучери за такси, карта за градския транспорт, служебен автомобил бяха нещо значимо, то днес като че ли останаха на заден план.  На дневен ред са допълнителната грижа за емоционалното и физическото здраве, както и подобряване на баланса работа - личен живот.

Пандемията доведе до разширяване на комбинацията от социални придобивки, които компаниите предлагат на служителите си. Така те се опитват  да подобрят баланса между професионален и личен живот, както и да повишават на качеството на живот на хората си.

Коледните и новогодишните празници наближават и с това за HR-ите започва да изниква въпросът кое е най-доброто решение за коледни бонуси и подаръци за служителите.

С всяка изминала година подаръчните ваучери Подарък PASS стават все по-популярно решение, защото позволяват на  компниите да покажат лично отношение и да благодаря на своите служители за усилията, адаптивността и работата през изминалата година. Дават възможност да подобрят мотивацията и качеството на живот на екипа си. 

Подарък PASS е рационално решение за всеки бизнес, с което работодателят избира сам сумата, с която да „награди“ служителите си, според приноса им към бизнеса. От своя страна служителите имат пълна свобода да изберат сами подаръка си и то в рамките на една година - колкото е валидността на самите ваучери. 

Богата партньорска мрежа на Содексо дава на притежателя на ваучера възможността да го използва в над 12 000 търговски обекти в цялата страна, сред които магазини за дрехи, култура, туризъм, електроника, здравеопазване и какво ли още не.

Подарък PASS не е просто потупване по рамото. Това е личният жест и признателност, които ще изградят здрава връзка между вас и вашия екип!

За максимално улеснение клиентите на Содексо могат да подпишат своя договор дистанционно, а поръчката си могат да направят през формата на нашия сайт.

За да не губите от ценното си време, ние ще доставим  ваучерите до вашия офис. Те са запечатани в плик, не са обемни и няма да се налага да търсите място за съхранение.

С ваучерите Подарък PASS вие ще спестите време от търсенето на различни подаръци, подходящи за всеки вкус, ще покажете благодарност към служителите си и ще повишите мотивацията им за следващта календарна година.

Научете повече за Подарък PASS тук.