Ваучери Подарък Pass – решение за развитието на вашия бизнес и за мотивация на екипа ви

Можем да кажем, че 2020 и 2021 година бяха тестови за бизнесa по отношение начина на работа. Ако в началото мениджърите имаха опасения за работата от вкъщи, постепенно видяха, че ползите надминават негативите. Особено що се отнася до мотивацията на хората. Много служители предпочетоха да заменят офиса с работата от дома си.

Адаптацията към този стил на работа премина сравнително бързо. Онлайн срещите замениха разговорите с колегите в офиса. В същото време се появиха и други „странични ефекти“. В наши „нови“ колеги се превърнаха домашните ни любимци или децата, които се обучават онлайн.

Как се промениха социалните придобивки?

С тези новости настъпиха промени и в социалните придобивки, които един служител очаква от работодателя си. Ако преди ваучери за такси, карта за градския транспорт, служебен автомобил бяха нещо значимо, то днес като че ли останаха на заден план.  На дневен ред са допълнителната грижа за емоционалното и физическото здраве, както и подобряване на баланса работа - личен живот.

Пандемията доведе до разширяване на комбинацията от социални придобивки, които компаниите предлагат на служителите си. Така те се опитват  да подобрят баланса между професионален и личен живот, както и да повишават ангажираността на служителите си.

Коледните и новогодишните празници наближават и с това за HR-ите започва да изниква въпросът кое е най-доброто решение за коледни бонуси и подаръци за служителите.

Как ще ви помогне Подарък Pass?

С всяка изминала година подаръчните ваучери Подарък PASS стават все по-популярно решение, защото позволяват на компниите да покажат лично отношение и да благодарят на своите служители за усилията, адаптивността и работата през изминалата година. Дават възможност да подобрят мотивацията и качеството на живот на екипа. 

Подарък PASS е рационално решение за всеки бизнес, с което работодателят избира сам сумата, с която да „награди“ служителите си, според приноса им към бизнеса. От своя страна служителите имат пълна свобода да изберат сами подаръка си и то в рамките на една година - колкото е валидността на ваучерите. 

Богатата партньорска мрежа на Содексо дава на притежателя на ваучера възможността да го използва в над 12 000 търговски обекти в цялата страна, сред които магазини за дрехи, култура, туризъм, електроника, здравеопазване и какво ли още не.

Подарък PASS не е просто потупване по рамото

Това е личен жест и признателност, които ще изградят здрава връзка между вас и вашия екип!

За максимално улеснение клиентите на Содексо могат да подпишат своя договор дистанционно, а заявка за изготвяне на оферта могат да направят през формата на нашия сайт.

За да не губите от ценното си време, ние ще доставим ваучерите до вашия офис. Те са запечатани в плик, не са обемни и няма да се налага да търсите място за съхранение.

С ваучерите Подарък PASS вие ще спестите време от търсенето на различни подаръци, подходящи за всеки вкус, ще покажете благодарност към служителите си и ще повишите мотивацията им за следващта календарна година.

 

Вижте още

Подарък PASS

Един подарък, хиляди възможности за избор за Вашите служители и партньори.

Програми за възнаграждение

Възползвайте се от иновативни решения за дългосрочно стимулиране и възнаграждение на екипите Ви, съобразени с Вашите нужди и бюджет.

Подарък PASS

Един подарък, хиляди възможности за избор за Вашите служители и партньори.

Програми за възнаграждение

Възползвайте се от иновативни решения за дългосрочно стимулиране и възнаграждение на екипите Ви, съобразени с Вашите нужди и бюджет.